Semináře a demo účet pro obchodování

Opční obchodování se stává mezi investorskou veřejností stále populárnější. Důvodem je zejména nepřeberné množství obchodních strategií, které lze s opcemi obchodovat – od velmi nenáročných, konzervativních strategií po takové obchody, které se vyznačují velkým ziskovým potenciálem, ovšem i vyšší mírou rizika. Doporučujeme, abyste si ještě před samotným investováním s reálnými penězi vyzkoušeli zdarma opční obchodování na demo účtu s virtuálními prostředky.

V rámci demo účtu se velmi jednoduše naučíte, jakým způsobem lze podávat obchodní příkazy, uzavírat transakce, snadno porozumíte pojmům, jako jsou opční prémium, strike, datum expirace, atd. Seznámíte se s chováním trhů v reálném čase s aktuálními tržními cenami a zjistíte, kdy je vhodné pozici otevřít a kdy naopak raději do obchodu nevstupovat. Ideálně se tak připravíte na skutečné obchodování.

Při založení na Váš demo účet připíšeme virtuální částku ve výši 200 000,- Kč pro komfortní testování a seznámení se s principy opčního obchodování.


Aktuální přehled seminářů a webinářů na téma Opce

Bezplatný demo účet s virtuálním vkladem 200 000,- Kč

 
 
 
reklama