X-Trade Brokers Cup: investiční soutěž o Porsche

02.10.2007 | , Finance.cz
INVESTICE


Chcete zažít burzovní vzrušení na vlastní kůži, neriskovat ztrátu vlastních peněz a přitom vyhrát některou z hodnotných cen? Pak neváhejte a přihlaste se do soutěže, jejíž celkový vítěz si odveze auto snů.

Od 15. října do 30. listopadu proběhne první ročník soutěže X-Trade Brokers Cup, kterou pořádá společnost X-Trade Brokers Česká republika. Vítěz soutěže obdrží auto značky Porsche Boxster a také účastníci na dalších místech se mohou těšit na hodnotné ceny. Cílem investiční hry X-Trade Brokers Cup je během trvání soutěže dosáhnout co nejvyššího zhodnocení virtuálního vkladu 200.000 Kč.

Investování bude probíhat pomocí investiční platformy X-Trader. Investiční soutěž probíhá na speciálně připravených demoúčtech transakčního systému X-Trade Brokers. Veškeré operace provádí investor prostřednictvím internetu. Účast v soutěži je bezplatná a veškeré transakce probíhají v zabezpečeném režimu. Přihlásit se do soutěže lze na stránkách X-Trade Brokers Česká republika – www.xtb.cz, po vyplnění a odeslání registračního formuláře.


Ověřte si svůj investiční instinkt!


xtb.jpgUzavírání transakcí na investiční platformě X-Trader je velice jednoduché a není vůbec zapotřebí mít speciální průpravu, aby měl investor úspěch. Je obecně známo, že osoby, které nejsou profesionálními investory na kapitálových trzích, dosahují mnohem vyšších výnosů než profesionální makléři nebo finanční poradci. Investorská intuice znamená mnohem více než makléřská licence nebo praxe finančního poradce.


Jak to všechno funguje?


Investiční platforma X-Trader je nejmodernější obchodní platformou, která umožňuje investorovi obchodovat v reálném čase s reálnými kurzy. Investor může ke svému investičnímu rozhodování využívat nejrůznější grafy a ukazatele tzv. technické analýzy. Investor si jednoduše nainstaluje platformu na svůj osobní počítač a může začít obchodovat. Platforma X-Trader umožňuje obchodovat kontrakty CFD, které patří do skupiny derivátů. Při obchodování je přítomen tzv. pákový efekt, což znamená, že se při investování multiplikují dosažené výsledky.

Investor má možnost obchodovat měnové páry trhu Forex, např. americký dolar, euro či českou korunu. Dále může obchodovat atraktivní komodity jako ropa, zlato či burzovní indexy jako Dow Jones Industrial Average či Nikkei 225. Investor může vydělat jak na růstu kurzů, tak na jejich propadu, a to díky tomu, že může kontrakty CFD jak nakupovat, tak i prodávat.

Pochopit základy obchodování a naučit se s platformou X-Trader můžete na semináři X-Trade Brokers cup, dne 19.10 od 10:00 hodin v Top hotelu Praha.


Nemusíte být makléřem, abyste jezdili v Porsche!


Porsche Boxter Investování vůbec není tak složité, jak se někdy tvrdí. K úspěchu stačí sledovat důležité ekonomické zprávy a také je potřeba odvaha a rychlý úsudek. Cílem investiční soutěže X-Trade Brokers Cup je zpopularizovat investování a umožnit investorům porovnat své investiční schopnosti s dalšími investory.


Investování je mnohem jednodušší, než se může na první pohled zdát!

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE