KIS mění název na ČP Invest

10.12.2001 | , Finance.cz
INVESTICE


Důvodem změny je snaha o unifikaci názvů společností v rámci finanční skupiny České pojišťovny a nová aktivní obchodní strategie.

KIS a.s. kapitálová investiční společnost České pojišťovny změnila název na ČP INVEST investiční společnost, a.s. Změna názvu společnosti byla dne 26.11. 2001 zapsána do obchodního rejstříku. Důvodem této změny je snaha o unifikaci názvů společností v rámci finanční skupiny České pojišťovny a nová aktivní obchodní strategie. Základní kapitál společnosti ČP INVEST, kterou vlastní Česká pojišťovna, činí 91 miliónů Kč.

ČP INVEST nabízí podílové listy několika otevřených podílových fondů. Novinkou jsou sektorové akciové fondy, a to Fond globálních značek, Fond farmacie a biotechnologie, Fond nové ekonomiky a Fond ropného a energetického průmyslu. ČP INVEST mimoto nabízí možnost sestavení vlastního individuálního investičního programu.

Další novou záležitostí jsou doplňkové služby společnosti. Jednou z nich je zasílání SMS - zpráv o stavu klientského účtu. Standardně ČP Invest poskytuje i další služby. Více se můžete dočíst na internetových stránkách této společnosti.

Více o investičních fondech je napsáno například na této stránce!

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE