KTP Quantum - dobrá zpráva pro klienty

03.06.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


Tak jako každé pondělí tak i dnes Vám přinášíme na stránkách našeho serveru www.finance.cz zajímavý a aktuální dotaz, přebíraný ze sekce poradenstvi.finance.cz Tentokrát je to dotaz reagující na aktuální vývoj kolem krachu obchodníka s cennými papíry KTP Quantum, a.s.

Kauze KTP se věnujeme podrobně již delší dobu. I v poradenství se dotazy objevují poměrně často, některé jsme pro vás vybrali již dříve. Pro všechny klienty zkrachovalé firmy máme dobrou zprávu: Klienty vyplatí Garanční fond (zde úplné znění tiskové zprávy)

Proto máme dobrou zprávu i pro naši čtenářku, která se ptala:

"Jsem věřitelkou KTP Quantum. Mužu svoji pohledávku uplatnit u Garančního fondu a jakým spůsobem? Byl můj vklad pojištěn jak jsem byla ujišťována? Za odpověď děkuji."

Náš partner firma Böhm a partner a.s. čtenářce odpověděla takto:

"Dobrý den. Po všech peripetiích spojených s touto kauzou nakonec Garanční fond klienty společnosti KTP odškodní - otázkou je jen kdy. V těchto dnech byste měla obdržet výpis z Vašeho klientského účtu, který Vám zašle správce konkurzní podstaty a tento dokument je velmi důležitým podkladem pro uplatnění Vašich nároků. Hodně štěstí."

Takový je tedy nejnovější vývoj v této kauze. I nadále se na našich stránkách budete moci dozvědět další informace tak, jak budou zveřejňovány konkursním správcem nebo dalšími zainteresovanými stranami.

Autor článku

Pavel Nesejt


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE