Naše firemní tričko pro Vás!

10.06.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


Chcete nosit tričko našeho týmu? Proč ne! Je to jednoduché. Stačí pravidelně navštěvovat naše stránky a hledat. Nevíte co? Poradím Vám!

V každé sekci v levé liště máme pro Vás připravenou anketní otázku. Stačí na ni odpovědět a na následující stránce vyplnit kontaktní údaje a je to. Pravda, je potřeba mít ještě trošičku štěstí při losování, ale proč to nezkusit. Ankety se pravidelně mění a proto kdo častěji hledá a stránky navštěvuje, má větší šanci na výhru.

A teď jak dopadly dvě předchozí ankety. V sekci EKONOMIKA jsme se Vás ptali, jestli jste zaznamenali nové aktuální makroekonomické údaje které pro Vás zveřejňujeme a pravidelně aktualizujeme. 79% návštěvníků změnu skutečně zaznamenalo přičemž 43% začalo data využívat. 21% návštěvníků hledá v sekci jiné údaje a "ČR v číslech" nenavštěvuje.

Druhá anketa právě právě skončila v sekci KAPITÁLOVÝ TRH. Tam byla otázka na on-line zpravodajství agentury Reuters, které máte u nás možnost sledovat. 78% z Vás skutečně Reuters zpravodajství využívá, přičemž 26% denně a 52% alespoň jedenkrát za týden. 22% čtenářů Reuters zpravodajství nezajímá.

Tolik k předešlým anketám a teď hurá na tričko!

Autor článku

Pavel Nesejt  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE