Colosseum spouští aplikaci Spekulantův koutek

11.10.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


Před měsícem jsme Vás informovali o blížícím se spuštění internetového serveru  "Spekulantův koutek", který je součástí služby Colosseum Spekulant. Následující inforamce jsou důležité pro všechny, kteří se chtějí orientovat na trhu komodit a derivátů....

Ve Spekulantově koutku naleznete kompletní informační podporu, které derivátový obchodník potřebuje. Máte možnost získávat tipy analytického týmu z jednotlivých trhů, přehledné grafy, listy jednotlivých sektorů a komodit a další nástroje pro tvorbu vlastních analýz. Nyní máte možnost tuto revoluční službu na 14 dní zdarma vyzkoušet. Zaregistrujte se a bude Vám umožněn její přístup po dobu 14-ti dní bez žádných závazků.

Jak rychle začít - na vstupní straně Spekulantova koutku jsou soustředěny informace o trzích, kde se něco děje: největší vzestupy či poklesy, zprávy ze zajímavých trhů, Spekulantovy Tipy. Nemusíte pracně zkoumat každý den jeden trh po druhém. To pro Vás dělá tým analytiků a na titulní stránce Spekulantova koutku Vám neunikne žádný zajímavý pohyb na trhu. Snadno vyberete trh nebo sektor, který vás zde zaujal nebo který sledujete a rychle přejdete k potřebným informacím.

Karta komodity - každý spekulant se zajímá v daném okamžiku o jediný trh, kde chce obchodovat, popřípadě o sektor, do kterého tento trh patří. Tímto způsobem jsou uspořádány všechny informace ve Spekulantově koutku. Cílem je nejrychlejší a nejvíce ergonomické uspořádání, které zkrátí dobu potřebnou k analýzám z hodin na minuty. Tento způsob členění informací je využíván i v systému Bloomberg, který je považován špičkovými obchodníky za nejlepší na světě.

Zprávy a tipy - zatímco většina zpravodajských služeb publikuje informace ze všech trhů, zde se zprávy soustředí na trhy, kde se něco děje, kde lze vydělat. Nová kurzová maxima či minima, výrazné cenové změny, klíčové statistiky a fundamentální informace, analýzy a názory předních světových analytiků a společností - to odlišuje zprávy společnosti Colosseum od běžných zpráv. Soustředění se na podstatné informace šetří Váš čas. Spekulantovy tipy jdou ještě dále. Pokud se na trhu děje něco podstatného, zachytí Spekulantův tip situaci na trhu ve formě technické analýzy, podle které můžete na trhu rovnou obchodovat.

Kurzy a grafy - ve Spekulantově koutku Vám nabízíme aktuální kurzy a grafy kontraktů, které Vás zajímají. Zvolte si dlouhodobé, krátkodobé či intradenní grafy, indikátory technické analýzy. Zpožděné kurzy amerických i evropských futures kontraktů a kurzy všech opcí na tyto kontrakty vypsané jsou Vaší další výhodou.

Technická analýza - právě technická analýza je klíčem k načasování obchodu a bez ní je ziskové obchodování na rychlých trzích prakticky nemožné. Ve Spekulantově koutku máte přehledné ukazatele technické analýzy, které Vám poskytnou ten správný pohled na trh. Trendy, supporty a resistence, pivot points, přehled otevřených pozic na trhu (Commitment of Traders) a další. Ukazatele trendů, které jsou klíčem k úspěchu, jsou vytvořeny podle vlastních výpočtů analytiků společnosti Colosseum a nikde jinde je nenajdete. Zároveň se z těchto analýz můžete sami učit a stát se ještě lepšími obchodníky.

Zeptejte se Freda - Spekulant je služba orientovaná především na web. Každý z nás si však občas neví s něčím rady a potřebuje pomoc nebo si jen tak popovídat, postěžovat apod. Zeptejte se tedy Freda! Neváhejte a obraťte se na zkušeného burzovního mága, který si ví rady v každé situaci!

Více informací najdete na internetových stánkách www.colosseum.cz

Autor článku

Pavel Nesejt


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE