Investujte bez vstupních poplatků

17.10.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


ING se rozhodla vyjít vstříc rostoucímu zájmu o investice do jejích podílových fondů a přichází se speciální akcí "Fond měsíce". V jejím rámci mají klienti unikátní možnost investovat v daném měsíci vždy do jednoho vybraného fondu z rodiny ING Fondů bez vstupního poplatku. Fondem měsíce října byl zvolen ING North America.

ING zareagovala již počátkem léta na stále rostoucí zájem českých investorů o podílové fondy a výrazně snížila vstupní poplatky do ING Fondů - v průměru téměř o 40%. Ohlas, který toto snížení mezi klienty mělo, vedl ING k dalšímu vstřícnému kroku, jímž je akce "Fond měsíce". Klienti tak budou moci každý měsíc využít unikátní nabídky nakoupit podílové listy vybraného ING Fondu bez jakéhokoliv vstupního poplatku

V měsíci říjnu je Fondem měsíce ING North America. Cílem tohoto fondu je získat dlouhodobý kapitálový růst v USD investováním do diversifikovaného portfolia akcií vydaných mezinárodními společnostmi a obchodovaných na oficiálních burzách v USA a Kanadě. V jeho portfoliu jsou zastoupeny akcie nejrenomovanějších severoamerických společností jako například Pfizer, General Electric, Procter & Gamble, Citigroup či Microsoft.

Holandská finanční skupina ING nabízí v České republice klientům podílové fondy denominované v českých korunách i v cizích měnách. Tyto fondy jsou distribuovány prostřednictvím finančních poradců ING Nationale-Nederlanden a vybraných sítí makléřských společností a klientských center ING Oranžový dům.

Tisková zpráva ING

Autor článku

Pavel Nesejt  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE