Úvěry na akcie od Fio již za 9,95 % p.a.

27.03.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


S novou nabídkou levnějších úvěrů pro nákup cenných papírů v segmentu SPAD Burzy cenných papírů Praha přichází na trh Fio, družstevní záložna. Zavedením nových bonusových pásem se úvěr dá nyní pořídit již za 9,95 % p.a.

Přitom půjčka na akcie může představovat až 80% hodnoty investice v závislosti na zvoleném tarifu. Za poskytnutý úvěr klient ručí pouze nakoupenými akciemi.

Při využití úvěru na nákup cenných papírů dochází k uplatňování tzv. pákového efektu, kdy zisk z nakoupených cenných papírů je výrazně umocněn zapůjčenou částkou. Lze tedy získat nepoměrně více s poměrně malým objemem vlastních prostředků. Úvěru je však třeba samozřejmě využívat velmi uváženě, neboť tento efekt působí oběma směry, tedy nejen k zisku ale také ke ztrátě.

Možnost využít úvěrový rámec při obchodování s akciemi ocení pro jeho flexibilitu zejména aktivnější klienti. Poskytnutý úvěrový rámec může totiž klient při obchodování s akciemi segmentu SPAD využívat libovolně, aniž by jej zdržovaly jakékoliv byrokratické překážky.

... tisková zpráva Fio

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE