Citibank rozšířila nabídku fondů

15.04.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Investorům se od dubna 2003 rozšiřují možnosti investovat finanční prostředky do fondů prostřednictvím Citibank, a to jak do fondů dluhopisových, tak i akciových a smíšených. Počet fondů distribuovaných Citibank vzrostl o 60 fondů Credit Suisse Asset Management (CSAM) na celkových více než 135 fondů.

Atif Bajwa, generální ředitel a předseda představenstva Citibank a.s., k tomu dodal: "Rozhodnutí distribuovat tyto fondy je součástí celkové strategie banky nabízet svým klientům rozsáhlou řadu investičních produktů. Vzhledem ke stále vyšší vyspělosti českého trhu je Citibank přesvědčena, že důraz by měl být kladen na dlouhodobé potřeby klientů a nabízení nových investičních příležitostí."

Citibank nyní nabízí nejširší paletu podílových fondů na trhu. Na pobočkách Citibank mohou nyní fyzické osoby investovat v eurech, amerických, kanadských a australských dolarech, britských librách, japonských jenech a švýcarských francích.

Investor, který má zájem o investování do fondů z nabídky Citibank, se může obrátit na certifikované investiční konzultanty. Ti klientovi navrhnou takový typ investice, která bude odpovídat jeho potřebám, přičemž při analýze potřeb klienta se berou v úvahu faktory jako současná finanční situace klienta, časový horizont očekávaného investičního výnosu a osobní odhad investičního rizika.

V minulém roce vzrostl objem investic do fondů Citibank o 200%.

... tisková zpráva Citibank a.s.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE