Fondy ING koupíte také v Citibank

14.08.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Citibank oznámila, že investoři mohou prostřednictvím Citibank vkládat své finanční prostředky také do fondů finanční skupiny ING Group. Jedná se jak o fondy orientované na světové trhy, tak i o fondy zaměřené výhradně na korunové investice. Počet fondů distribuovaných Citibank tak přesáhl 160.

Investor, který má zájem o investování do fondů z nabídky Citibank, se může obrátit na certifikované investiční konzultanty. Ti klientovi navrhnou takový typ investice, která bude odpovídat jeho potřebám, přičemž při analýze potřeb klienta se berou v úvahu faktory jako současná finanční situace klienta, časový horizont očekávaného investičního výnosu a osobní odhad investičního rizika.

ING Fondy jsou registrovány v Lucembursku a v České republice působí již od roku 1997. ING Fondy denominované v české koruně řídí česká kancelář ING Investment Management. Investicí do korunových ING Fondů registrovaných v Lucembursku klient vyloučí riziko směnného kurzu a zároveň získá fond, který podléhá přísným předpisům Evropské unie.

Citibank a.s. zahájila své působení v České republice v roce 1991 a postupně rozšiřovala svou nabídku produktů a služeb i na malé a středně velké firmy. Na trh retailového bankovnictví vstoupila Citibank a.s. v České republice v roce 2001 v lednu a od té doby nabízí svým klientům klasické bankovní produkty.

ING Investment Management ČR řídí aktiva ve výši téměř 40 miliard korun. Společnost je součástí ING Investment Management, globálního správce aktiv, který má ve správě více než 300 miliard euro. ING působí v 60 zemích světa a má více než 50 miliónů klientů.

... tisková zpráva Citibank, a.s.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE