BONDINVEST až do konce roku bez vstupního poplatku

05.12.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Zrušit vstupní poplatek ve výši 1% u svého fondu BONDINVEST se až do konce roku 2003 rozhodla Investiční společnost České spořitelny...

"Každý klient, který si v prosinci objedná podílové listy BONDINVESTu, tak zaplatí pouze technický poplatek 60 Kč za vytištění každého cenného papíru," uvedla ing. Helena Vlasáková z ISČS. Připomněla také, že u BONDINVESTu se neplatí žádný výstupní poplatek.

"Dočasným zrušením vstupního poplatku chceme BONDINVEST zatraktivnit jako vánoční dárek. Je totiž vytištěn v dárkově atraktivní listinné podobě na doručitele, což je na našem trhu výjimečné. Podílové listy ostatních fondů existují obvykle jen v zaknihované podobě, resp. v podobě výpisu z účtu na jméno konkrétní osoby," dodává Helena Vlasáková.

Podílové listy BONDINVESTu mají nominální hodnotu 5 tisíc Kč nebo 50 tisíc Kč. K dispozici jsou v 86 největších pobočkách České spořitelny. Graficky zdařilý podílový list je proti padělání zajištěn řadou nejmodernějších bezpečnostních prvků. Jeho součástí jsou i kupóny na pravidelnou každoroční výplatu podílů na zisku.
           
BONDINVEST funguje na našem trhu už devátým rokem. Pravidelně bývá zařazován na přední místa v žebříčcích výnosnosti dluhopisových podílových fondů. Jeho 12měsíční výkonnost (k 20.11.2003) činila 3,26 %, 24 měsíční výkonnost pak 9,82 %. Je určen pro střednědobou investici spojenou s pravidelnou výplatou podílu na zisku. Je vhodný pro ty investory, kteří preferují listinnou formu cenného papíru na doručitele nebo jej chtějí následně využít jako dárek.

Zdroj: Tisková zpráva ISČS

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE