Změřte si své traderské schopnosti a vyhrajte hybridní vůz HONDA CRZ

22.10.2012 | , Finance.cz
INVESTICE


Jde o první a jedinečnou příležitost srovnat své obchodní dovednosti na reálných účtech a k tomu vyhrát spoustu zajímavých cen. Patříte mezi ty, kteří již delší dobu obchodují na demo účtu a vyčkávají na ten správný okamžik k otevření účtu reálného? Tak ten nastal právě teď!

V České republice si mohli lidé vyzkoušet již řadu investičních soutěží. O tom, že o ně mají jak začínající, tak i pokročilí investoři obrovský zájem, jsme se přesvědčili i tentokrát. Doposud se vždy hrálo pouze s virtuálními penězi. Nejlepší hráči dokázali v soutěžích zhodnotit své demo účty od několika set až do několika tisíc procent. Tato skutečnost se nám potvrdila i tentokrát, když nejlepší obchodníci v prvním “demo“ kole za jeden týden bez problémů dosáhli zisk ve výši 400 až 600 procent. Přestože nás tyto výsledky obchodníků velmi těší, troufáme si říci, že při obchodovaní na reálných účtech budou tradeři opatrnější, což se také projeví i nižší procentuální ziskovosti.

S virtuálními penězi investoři zpravidla zacházejí úplně jinak než se skutečnými prostředky na reálných účtech. Právě při obchodování s reálnými penězi by měli být lidi opatrnější a dodržovat alespoň základy Money managementu. Proto bude velmi zajímavé sledovat, jak se s trhy poperou v reálu, když už budou zisky a ztráty skutečné, a ne jenom fiktivní. To je důvod, proč jsme se rozhodli uspořádat soutěž, ve které se obchoduje „naostro“, tedy se skutečnými účty a penězi v reálném prostředí. Průběžné výsledky obchodníků a další informace o soutěži se dovíte této webové adrese: www.soutez.bossa.cz

Navíc tato soutěž je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří dosud vyčkávali na ten správný okamžik pro otevření reálného účtu. Jestli patříte i vy mezi ty, kteří pořád ještě váhají, jestli už mají dostatek zkušeností k tomu, aby udělali ten významný krok a přešli z obchodování na demo účtu na účet reálný, pak tato soutěž je určena přesně pro Vás. K založení soutěžního (reálného) účtu potřebujete jenom 10 000 Kč. Krom toho, že si ověříte, jestli jste už na reálný účet dozráli nebo ne, hrajete o skvělé ceny!

Druhého reálného kola se zúčastní 25 nejlepších obchodníků prvního “demo“ kola plus 3 nejlepší obchodníci týdne také z prvního “demo“ kola. Své obchodní dovednosti si s nimi můžete srovnat i vy! Zapojit se může kdokoliv velmi jednoduše, a to tím, že si otevřete reálný soutěžní účet a poté vložíte 10 000 Kč (ne více, ne méně). 

Do druhého kola se můžete registrovat již od 22. října.

Jak se registrovat do 2. kola?

Je to velmi jednoduché. Otevřete si u Bossy reálný soutěžní účet – zde. Poté vložíte 10 000 Kč (ne více, ne méně) a připravíte se na start druhého kola soutěže. To se rozjíždí v neděli 4. listopadu ve 23:00, kdy začíná týdenní obchodní seance.

Následně pak v průběhu 3 týdnů, tedy od 4. listopadu 2012 do 23. listopadu 2012 bude probíhat klání mezi soutěžícími, a to vše v reálném prostředí s reálnými penězi. Každý sotěžící může mít otevřený jenom jeden soutěžní reálný účet. Ve druhém kole se už nic nezkouší, hraje se reálnými penězi.

S registrací vám také pomůže tento jednoduchý video manuál ke spuštění ZDE

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat společnost Bossa, jejíž pracovníci jsou Vám vždy připraveni ochotně pomoci.

Ještě si nejste jistí, jestli se soutěže účastnit?

Aby byla soutěž přístupná skutečně všem, připravila pro Vás společnost BOSSA několik vzdělávacích akcí v podobě seminářů a webinářů. Ty vás provedou, jak nástrahami soutěže, tak zakutími obchodování na finančních trzích.

HARMONOGRAM:

  • od 22. října – registrace, spousta vzdělávacích akcí
  • 4. listopad – START soutěže
  • 23. listopad – konec soutěže
  • 27. listopad – vyhlášení výherců
  • 13. prosinec – slavnostní předání cen

Autor článku

Tomáš Cína


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE