Živnobanka prodává lucemburské fondy

06.12.2004 | , Finance.cz
INVESTICE


Živnostenská banka zahájila na svých 35 pobočkách prodej lucemburských podílových fondů sesterské skupiny Pioneer Investments. V nabídce je celkem 38 podílových fondů, které zahrnují všechny investiční strategie, hlavní typy fondů a umožňují investovat na všech světových trzích. Nabídka lucemburských fondů doplnila portfolio investičních možností, které banka dosud nabízela v rámci Rodiny fondů Živnobanka.

Investiční produkty a podílové fondy jsou jednou z našich produktových priorit. Chceme do budoucna co možná nejvíce využít synergie, které v rámci skupiny UniCredito nabízí spolupráce s Pioneer Investments,“ řekl Jiří Kunert, předseda představenstva Živnostenské banky. „V naší nabídce podílových fondů jsou produkty, které obdržely od mezinárodních hodnotících agentur jako je Standard and Poor´s ta nejvyšší hodnocení a představují špičku mezi světovými fondy stejného typu. Investiční specialisté na pobočkách je samozřejmě znají a mohou s nimi zájemce seznámit. Českým klientům bude vyhovovat i rizikový profil produktů – můžeme uspokojit investory hledající jak konzervativní strategie, tak strategie dynamické,“ dodal Roman Pospíšil, předseda představenstev Pioneer česká investiční společnost, a.s. a ŽB Asset Management, a.s.

Klienti mohou do lucemburských fondů Pioneer investovat v korunách, amerických dolarech nebo eurech. Minimální vstupní investice činí 30 000 Kč nebo ekvivalent v cizí měně. Každá další investice je minimálně 10 000 Kč nebo ekvivalent v cizí měně.

Autor článku

Redakce


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE