Do konce září můžete převést cenné papíry do Saxo Bank zcela zdarma

26.08.2015 | , saxo247
INVESTICE


Společnost Saxo Bank, specialista na online investice a obchodování, se rozhodla ještě více zpřístupnit retailovým obchodníkům z České a Slovenské republiky obchodování na finančních trzích. S okamžitou účinností Saxo Bank uhradí všem novým klientům úhradu poplatků za převod cenných papírů od jiných obchodníků, případně i poplatků za převod hotovosti na účet do Saxo Bank, a to až...

Společnost Saxo Bank, specialista na online investice a obchodování, se rozhodla ještě více zpřístupnit retailovým obchodníkům z České a Slovenské republiky obchodování na finančních trzích. S okamžitou účinností Saxo Bank uhradí všem novým klientům úhradu poplatků za převod cenných papírů od jiných obchodníků, případně i poplatků za převod hotovosti na účet do Saxo Bank, a to až do konce září letošního roku.

Banka tak odstraňuje i poslední bariéru, která by mohla zákazníkům bránit v tom vyzkoušet si moderní způsob pohodlného obchodování na globálních finančních trzích. K tomu přispívá i nová intuitivní obchodní platforma SaxoTraderGO, která byla vyvinuta tak, aby mohli klienti bez problémů obchodovat ze svých chytrých telefonů, tabletů i počítačů.

„V červnu, kdy jsme našim českým zákazníkům představili novou obchodní platformu SaxoTraderGO, jsme pomohli zbořit jednu z největších bariér obchodování na finančních trzích – závislost na konkrétním typu zařízení či konkrétní platformě. Naši zákazníci tak mohou obchodovat z počítačů, notebooků, tabletů i chytrých telefonů s Androidem i iOS a vždy budou mít k dispozici ty samé funkcionality a uvidí ty samé pohledy, které si sami uživatelsky definují,“ uvedl Pavel Drahotský, ředitel Saxo Bank pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. „A nyní jsme se rozhodli zbořit i poslední možnou bariéru ve formě poplatků za převod aktiv účtovaných ostatními obchodníky za převod cenných papírů i hotovosti,“ dodal.

 
Platforma SaxoTraderGO byla vyvinuta s důrazem na využitelnost, výkon a uživatelskou přívětivost. Jedná se o službu vyvinutou v HTML5, takže je možné ji využívat takřka na libovolném zařízení a libovolné platformě. Uživatelské prostředí i funkce přitom zůstávají na všech zařízeních stejné. SaxoTraderGO umožňuje zákazníkům z jednoho prostředí obchodovat s více než 19 000 akciovými tituly, 192 měnovými páry, 9 000 CFD tituly, 2 500 fondy, 200 druhy futures nebo 75 druhy opcí, to vše z jediného zařízení.

Dvacet procent obchodů u Saxo Bank je dnes zadáváno prostřednictvím mobilních zařízení (z toho 70 % z mobilů a 30 % z tabletů) a tři čtvrtiny příkazů pochází od klientů, kteří často střídají všechny typy zařízení. Banka přitom nabízí i možnost vyzkoušet si SaxoTraderGO na stránkách http://cz.saxobank.com zcela zdarma, prostřednictvím demo účtu.

Saxo Bank

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online multi-asset obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích, která poskytuje svým soukromým i institucionálním klientům komplexní škálu nástrojů pro realizaci jejich obchodních a investičních strategií. Její finančně komunitní portál TradingFloor.com je první multi-asset sociální trading platformou. Saxo Bank, plně licencovaná a regulatorním pravidlům podléhající evropská banka svým klientům umožňuje obchodovat s FX, CFD, ETF, akciemi, futures, opcemi a dalšími deriváty v rámci platformy SaxoTrader, která obdržela mnohá ocenění. Tato platforma ve více než 20 jazykových mutacích je v rámci jednoho účtu přístupná z PC, tabletů či smartphonů. Platforma je využívána více než stovkou předních finančních institucí na celém světě. Saxo Bank nabízí také profesionální portfolio management a správu fondů, a prostřednictvím Saxo PrivatBank i tradiční bankovní služby. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a jejích 26 poboček pokrývá Evropu, Asii, Střední Východ, Latinskou Ameriku, Afriku a Austrálii.

 

Autor článku

Články ze sekce: INVESTICE