I v den bez správ, je co obchodovat

08.02.2016 | , BOSSA
INVESTICE


Den bez zpráv, tak lze zjednodušeně charakterizovat dnešní obchodní seanci. Na obchodníky nečeká žádná zásadní kurzotvorná událost, jež by mohla nečekaně navýšit volatilitu. Navíc v Číně se celý týden slaví příchod nového roku. Jediná zpráva, která dnes stojí alespoň za zmínku je ranní výsledek německé průmyslové produkce.

Na EUR/JPY se z dlouhodobého hlediska tvoří formace 3-drive, která by v blízké době měla dosáhnout 3. impulsu a trh by se měl vydat znovu na jih. Než se tomu tak, ale stane, tak si trh musí vyřešit současné náznaky intradenní korekce. Jsou zde hned 2 varianty, jednak může euro zastavit už trendový kanál a za druhé existuje potenciál na vznik motýlí formace.

GBP/USD naplnilo naši predikci, když v závěru týdne otočilo a vypadlo z trendového kanálu, poté co byla dokončena formace AB=CD. Technicky vzato se, ale býci nevzdali, o tom svědčí masivní divergenci na stochastickém oscilátoru. Proti tomu stojí formace spinnig top z denního grafu. Dnes bude klíčové, co se odehraje u hladiny 1,4571.

Zdroj: Investplanet

Tento článek má pouze informativní a edukativní charakter. V žádném případě neslouží jako investiční či obchodní doporučení.

Autor článku

 

Články ze sekce: INVESTICE