Více než polovina příjmů od soukromých klientů Saxo Bank přichází přes novou platformu SaxoTraderGO

05.05.2016 | , saxo247
INVESTICE


  Rok po uvedení na trh předčil růst platformy očekávání společnosti Po roce od uvedení platformy SaxoTraderGO na trh, pochází více než 55 % celkových příjmů Saxo Bank od soukromých klientů z transakcí prováděných prostřednictvím této platformy. SaxoTraderGO se stala nejpopulárnější platformou Saxo Bank ve všech klientských segmentech. Platforma funguje v 28 světových jazycích. „Jednou z nejzajímavějších nových...

 

Rok po uvedení na trh předčil růst platformy očekávání společnosti

Po roce od uvedení platformy SaxoTraderGO na trh, pochází více než 55 % celkových příjmů Saxo Bank od soukromých klientů z transakcí prováděných prostřednictvím této platformy. SaxoTraderGO se stala nejpopulárnější platformou Saxo Bank ve všech klientských segmentech. Platforma funguje v 28 světových jazycích.

Jednou z nejzajímavějších nových služeb, které v rámci platformy SaxoTraderGO nabízíme, je automatická služba pro investice a obchodování nazvaná SaxoSelect. Ta klientům umožňuje investovat pomocí různých strategií, které Saxo Bank automaticky vyrovnává, zatímco klient má naprostý přehled o operacích a může v SaxoTraderGO sledovat jednotlivé podíly. Nabízíme například dobře diverzifikovaná investiční portfolia založená na ETF ve spolupráci se společností BlackRock. Pro klienty jde o jedinečnou možnost jak si najednou vybrat vlastní jednotlivé obchody i investovat do řízených portfolií prostřednictvím SaxoTraderGO,“ říká Christian Hammer, vedoucí platforem v Saxo Bank.

Saxo Bank k prvnímu výročí připojuje novinky v podobě otevření nového přehledu globálních akciových trhů na SaxoTraderGo, který bude zahrnovat i několik nových modulů: Indexy, Vítězové a Poražení, Novinky, Kalendář událostí a Grafický přehled.

Platforma SaxoTraderGO umožňuje svým klientům pohodlný přístup do aplikace z různých druhů zařízení, jako je notebook, mobilní telefon či tablet.  „Náš původní návrh byl zaměřen na vytvoření nové obchodní platformy, která by byla co nejjednodušší a co nejintuitivnější a zároveň by klientům poskytovala přístup k více než 35 000 nástrojů pro ETF, akcie, dluhopisy, CFD, Forex, Futures a opce, to vše z jednoho účtu,“ vysvětluje Christian Hammer.

Již v průběhu roku 2016 bude platforma SaxoTraderGo  podporovat řadu nových prvků, např. plně integrovaná technická analýza, vyhledávání nových akcií, opční řetězec nebo možnost pro white label partnery přidávat si vlastní obsah.

Výhody SaxoTraderGO:

  • Přehled globálních akciových trhů.
    • Grafy nově podporují možnost otevírání na více obrazovkách.
    •     Přihlášení pomocí touchID na podporovaných zařízeních.
    •     Chat přímo s pracovníky Saxo Bank prostřednictvím internetu, z tabletu nebo mobilu.
    •     Průzkum akcií pomocí fundamentálních instrumentů s více než 10 000 světových akcií.

 

 

Saxo Bank:

Saxo Bank, specialista na multi-asset obchodování a investice, nabízí kompletní sadu obchodních a investičních nástrojů, technologií a strategií. Plně licencovaná a regulovaná banka umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům snadno obchodovat s více aktivy z jediného účtu na různých elektronických zařízeních. Mnohokrát oceněné obchodovací technologické platformy jsou dostupné ve více než 20 jazycích a jsou využívány více než stovkou finančních institucí na celém světě. Saxo Bank také na vybraných trzích poskytuje tradiční bankovní služby prostřednictvím Saxo PrivatBank. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a zaměstnává 1500 lidí ve 25 pobočkách na pěti světových kontinentech.

 

Autor článku

Články ze sekce: INVESTICE