Joe Ross a Andy Jordan míří do Prahy!

03.10.2006 | , Finance.cz
INVESTICE


Legendy amerického obchodování na burze zavítají do Prahy, aby zde společně uspořádali dva semináře, na kterých budou živě obchodovat na svůj vlastní účet . Zároveň se budou snažit předat účastníkům semináře své dlouholeté zkušenosti.

Joe Ross a Andy Jordan známí a uznávaní burzovní obchodníci, přijali pozvání prezidenta České Národní Asociace Technické Analýzy Ludvíka Turka, aby zde společně uspořádali dva doposud nevídané celodenní semináře, na kterých bude každý z nich na svůj vlastní účet živě obchodovat. Zároveň se budou snažit předat účastníkům semináře své dlouholeté zkušenosti. Vše bude samozřejmě simultánně tlumočeno do češtiny.

Joe Ross a Andy Jordan opět v Praze
Oba dva svou společnou účastí naváží na úspěšné workshopy, které proběhly v dubnu (Joe Ross) a červnu (Andy Jordan) tohoto roku. Účastníci seminářů měli možnost seznámit se nejen s fungování základních metod J. Rosse (Zákon grafu a Traders Trick Entry) a naučit se jejich praktické využití, ale hlavně s jejich sofistikovanějším použitím v tradingu – při obchodování spreadů. Nejdůležitější a nejpřínosnější náplní workshopů byle ale samozřejmě přímá diskuse, plná konkrétních otázek týkající se praktického obchodování a zkušeností se spready. Účastníci z řad tuzemských obchodníků se spready tak mohli překvapivě proniknout do „Trading kuchyně“ svého guru.

Osobní setkání s Joe Rossem je pro každého tradera kdekoliv na světě velmi cenným zážitkem a i v Čechách je tedy očekáván enormní zájem většiny obchodníků.

Nyní přijíždějí Joe Ross a Andy Jordan do Prahy znovu, aby přímo před vámi obchodovali na své vlastní účty a během dvou dnů vám odhalili tajemství úspěšných obchodníků na burze. Nepropásněte tuto šanci naučit se to nejlepší od nejlepších!

  • Jejich dvoudenní semináře vám odhalí více než všechny knihy, které jste si mohli kdy přečíst.
  • Dozvíte se, jak si tito obchodníci podrobují trh, co přesně pro to musíte udělat a proč.
  • Během seminářů budete mít možnost klást Joeovi a Andymu jakékoliv otázky ohledně tradingu.

Program seminářů zahrnuje mimo jiné následující:

  • pravidla obchodování a jeho systémy podle Joe Rosse a Andy Jordana
  • money management
  • psychologie obchodování
  • vše o cenách – proč, jak, kdy a z jakých důvodů se pohybují tak, jak se pohybují
  • proč metody Joe Rosse fungují na všech trzích a časových rámcích
  • jak s využitím konkrétních metod dospět k více než 90% úspěšnosti

Naučíte se:

  • jak najít a rozpoznat správnou situaci pro ziskové obchodování na trhu
  • jak určit optimální množství kontraktů, které se chystáte obchodovat (Position sizing)
  • jak poznat pravou chvíli pro zastavení obchodování
  • kolik času byste měli obchodování věnovat


Ukáží vám:

  • proč při menším objemu obchodování vyděláte víc
  • proč je celodenní sezení a obchodování neefektivní
  • tři nejdůležitější principy při vydělávání peněz pomocí obchodování


Navíc můžete sledovat Joe Rosse a Andy Jordana při obchodování s jejich účty naživo!!!


Daytrading seminář:

Termín konání: 3.listopadu 2006
Místo konání: Hotel Krystal Praha, J.Mártiho 2/407, Praha 6 - Veleslavín
Čas konání: 9:00 - 20:00
Cena: 8 000 Kč (7.500 Kč pro členy ČNATA)


Futures spready seminář:

Termín konání: 4.listopadu 2006
Místo konání: Hotel Krystal Praha, J.Mártiho 2/407, Praha 6 - Veleslavín
Čas konání: 9:00 - 20:00
Cena: 8 000 Kč (7.500 Kč pro členy ČNATA)

Pro účastníky obou celodenních seminářů je celková cena 15.000 Kč. Pro členy ČNATY je cena 14.000 Kč (všechny ceny jsou uvedeny bez 19% DPH). Bližší informace na http://www.czechwealth.cz/joe-ross-in-prague/ nebo na www.czechwealth.cz.

 

Joe Ross
Obchoduje a investuje od svých čtrnácti let. Na trzích zažil mnohá období růstu i poklesů, ale díky svému přizpůsobivému obchodnímu stylu a používání nízko-rizikového přístupu dosahuje neustále konsistentních zisků. Joe je autorem formací Ross HookTM a se svými koncepty The Law of ChartsTM a Traders Trick EntryTM se stal zakladatelem nových standardů pro nízko-rizikové obchodování. Joe se po většinu svého života živil jako soukromý trader a investor, ale vážná zdravotní situace v polovině 80. let minulého století ho donutila změnit své zaměření a on se rozhodl sdílet své znalosti s ostatními. Po svém uzdravení založil v roce 1988 společnost Trading Educators (www.tradingeducators.com), která se soustřeďuje na výuku aspirujících traderů, jak profitovat s použitím Rossova obchodního přístupu. Za téměř padesát let obchodování získal Joe bohaté zkušenosti z různými obchodními styly. Mezi jeho nejoblíbenější však patři spreadové obchodování a day trading.
Napsal jedenáct významných knih a velký počet článků a esejí o obchodování na kapitálových trzích. Všechny jeho knihy se staly klasickými díly a byly přeloženy do mnoha různých jazyků. Na celém světě má tisíce úspěšných studentů. Joe má bakalářský diplom v oboru obchodu, který vystudoval na University of California v Los Angeles. V inženýrském stupni studia se věnoval počítačovým vědám na George Washington University v Norfolku ve Virginii. Je zařazen v knize "Kdo je kdo v Americe.“ Joe je stále aktivní, pravidelně konzultuje, učí, píše i obchoduje a je také hlavním autorem a editorem newsletterů své společnosti.

 

Andy Jordan
Svůj první opční obchod uskutečnil v 18 letech. Od té doby byl fascinován světem tradingu. V roce 2002 potkal Joe Rosse a začal se zajímat o spready. V této oblasti prošel intenzivním kursem Joe Rosse v rámci jeho společnosti Trading Educators. Kromě toho, že spready sám obchoduje, je také autorem newsletteru Traders Notebook. Vede denní chat pro spreadové obchodníky a je tvůrcem a instruktorem týdenního online kursu spreadového obchodování.
Andy je zakladatelem a prezidentem společnosti Jordan Trading S. A., www.jordan-trading.com, která se zabývá aktivním tradingem globálních akciových, měnových a komoditních trhů a spravuje finance pro kvalifikované klienty. Kromě spreadového obchodování se Andy zabývá také day tradingem. Vyvinul několik day tradingových systémů, např. Andy’s E-mini 40 a 60 a systém na T-bondy (americké státní dluhopisy).
Andy Jordan se narodil v roce 1965 v Německu, ale v současné době žije v Karibiku. Vystudoval matematiku a obchod v Regensburgu a Hagenu a je držitelem titulu PhD. v oboru matematiky.

V příštích týdnech vás seznámíme s metodami a myšlenkami obou těchto obchodníků a jak se z nich mohou všichni obchodníci nejen na zahraničních, ale i na zdejší burze něco užitečného naučit.

Autor článku

Lukáš Buřík


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE