Forexový blog Kena Vekslera: připravte se na JCT a NFP

03.03.2011 | , Saxo Bank
INVESTICE


Ken Veksler, Senior Manager, Trading Advisory, Saxo...

...Bank


Vítejte zpátky na trhu, který se podle všeho nezměnil. Akciím stále opatrně vládnou býci, kteří se potýkají s rostoucí nejistotou, ale copak je to něco neobvyklého? DXY zatím stále klesá a dokončuje formaci pravého ramene.

Už máte dost toho, jak se opakuji? Nic s tím nenadělám, protože momentálně se to naplňuje.

Vzhledem k tomu, že jsem byl několik dní pryč, jsem nucen okamžitě nabídnout hladiny, ale asi nemusím říkat, že se můj celkový pohled stěží změnil a u EURUSD stále čekám na 1,4000. Dnes odpoledne poté, co ECB oznámí své rozhodnutí o sazbách (beze změny), promluví JCT a tón jeho rétoriky určí, kterým směrem se EURUSD o dalších přibližně 80 bodů vydá. Po poměrně holubičím tónu z minulého měsíce se trh v otázce zvyšování sazeb ze strany ECB v dohledné budoucnosti stále přiklání k býkům a jakékoli potvrzení tohoto předpokladu pošle tento pár výše, smete stop příkazy a kurz bude útočit na domnělou bariéru na úrovni 1,3950.

Jinak by to, přátelé, vzhledem k dnešnímu rozhodnutí ECB a zítřejším údajům o zaměstnanosti mimo zemědělství mohlo být pár zajímavých dnů. Mějte oči na stopkách a prsty v pohotovosti.

http://www.saxobank.cz/

Autor článku

Články ze sekce: INVESTICE