Co dělat, když chci sám obchodovat na RM-SYSTÉMU?

23.12.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Chcete koupit akcie? Chcete prodat akcie získané v kuponové privatizaci? Rádi byste se stali spoluvlastníky např. Unipetrolu, Komerční banky nebo Moravských naftových dolů? Je to tak jednoduché! Přečtěte si následujícího rádce, který ukazuje jednoduchost obchodování na RM-SYSTÉMU přes internetovou aplikaci Wobchod...

Náš makléř nás informuje o změnách na trhu, radí a pomáhá. Obchodník s cennými papíry také zpracovává užitečné analýzy a poté vydává doporučení. Nabízí se varianta telefonických pokynů nebo i přístupu on-line pomocí speciálního softwaru nebo přímo přes internetovou  aplikaci obchodníka.

Nikdo se ale o Vaše peníze nepostará tak dobře, jako Vy sami!

Existuje možnost, jak sami přímo "na parket" vstoupit. Tímto způsobem je internetová aplikace Wobchod mimoburzovního organizátora trhu s cennými papíry - RM-SYSTÉMu a.s.

Dáváte přednost přímému přístupu na trh RM-SYSTÉM před využitím služeb obchodníka? Pak Vám nic nebrání. Pokud máte:

  • mobilní telefon a
  • počítač

s připojením na internet tak už jste v podstatě splnili všechny důležité podmínky. Opravdu je to tak jednoduché. Stačí zajít na obchodní místo RM-SYSTÉMu a požádat o službu Wobchod. Po vyřízení formalit (uzavření smluv, založení účtu ve Středisku cenných papírů a dalších) stačí doma pěkně v klidu usednout za počítač a je to! Už můžete přímo kupovat nebo prodávat akcie Komerční banky, Moravských naftových dolů a všech dalších společností, které mají své akcie na trhu umístěné.

Ještě poslední dvě věci by Vám mohly chybět:

  • peníze
  • štěstí

S penězi Vám nepomůžeme, ty si musíte opatřit na první obchody sami. Štěstí Vám však popřejeme:

Tak hodně štěstí při internetovém obchodování s cennými papíry!!!

Autor článku

Pavel Nesejt


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE