CAC 40: analýza aktuální situace a očekávaný vývoj.

30.11.-1 | ,
INVESTICE


Technická analýza indexu přížské burzy.

Analýza: Po fázi prudkého vzestupu, která proběhla od března do prosince roku 2003, osciluje sledovaný index již šest měsíců v relativně úzkém cenovém pásmu v okolí 3600 bodů. Případný pokles kotací pod podporu – support situovanou na úrovni 3625 bodů by pravděpodobně otevřel cestu poklesům kotací a započal střednědobý klesající trend.

Strategie: První cílová cena tohoto poklesu se nachází na úrovni rostoucí trendové linie vyznačené v grafu procházející momentálně v blízkosti 3400 bodů.

Střednědobý trend Neutrální

Nejbližší úroveň podpory (support) 3625
Nejbližší úroveň odporu (resistance) -----


"TENTO KOMENTÁŘ JE PUBLIKOVÁN POUZE JAKO VZOROVÉ VYPRACOVÁNÍ. MÁTE-LI ZÁJEM O PODROBNĚJŠÍ ANALÝZU VAŠEHO PORTFOLIA, PŘÍPADNĚ O HODNOCENÍ A INDIKACE TÝKAJÍCÍ SE AKCIOVÝCH, VALUTOVÝCH, NEBO KOMODITNÍCH TRHŮ, MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT, I V ČEŠTINĚ, NA TÉTO ADRESE: e.paolella@tin.it"

Další informace: Další analýzy najdete zde

O autorovi: Informace o autorovi si přečtěte zde

Upozornění: Tato prezentace je určena pouze k informačním účelům. V žádném případě nevyzývá ke koupi, prodeji nebo držení jakéhokoliv finančního instrumentu. Veškeré materiály byly připraveny na základě veřejně přístupných informací a dat zakoupených autorem, o nichž lze předpokládat důvěryhodnost a přesnost. Platnost analýz je omezena do roviny osobního názoru autorů, kteří nepřijímají žádnou zodpovědnost za eventuální ztráty způsobené jejich použitím. Autor a jeho spolupracovníci mohou, ale nemusí držet pozice  analyzovaného finančního instrumentu.  Zároveň upozorňujeme, že jakákoliv investice do cenných papírů je spojena s významnými finančními riziky a výsledky dosažené jednotlivými finančními instrumenty, indikátory a systémy v minulosti nejsou zárukou budoucího vývoje. Rovněž i závěry vztahující se k budoucnosti jsou výsledkem analýz autora a mohou se od situací, které v budoucnu nastanou výrazně lišit.

Autor článku

Erasmo Paolella