Právě začíná Letní Live Trading se specialisty XTB

01.07.2013 | , X-Trade Brokers
INVESTICE


Zajímáte se o krátkodobé investice? Chcete se naučit obchodovat, ale zdá se vám to příliš náročné? Už jste začal, ale nešlo to a nevíte, kde jste udělal chybu?

V tom by Vám mohl pomoci nový vzdělávací cyklus X-Trade Brokers. Již v úterý 2. 7. začíná první live trading webinář, při kterém se společně podíváme na aktuální situaci na trzích a provedeme několik obchodů, přímo na reálném obchodním účtu. Budete mít tedy možnost vidět, jak se obchodník připravuje na obchodování, vyhodnocuje obchodní příležitosti, a jak realizuje konkrétní obchody.
Kompletní informace o vzdělávacím cyklu a registraci na webináře najdete zde.

Co Vás v Live Trading webinářích čeká?

V rámci webinářů Letní Live Trading budou obchodovány zejména hlavní měnové páry (EUR/USD, GBP/USD, CHF/USD, JPY/USD), komodity (zlato, stříbro, ale i např. cukr, který je na historických minimech), indexy (DAX, EU50, S&P500) i akcie.
V rámci každého webináře se podíváme na aktuální situaci na trhu a zhodnotíme důležité fundamentální zprávy pro daný den. Posléze se podíváme na samotné instrumenty a na signály, které se v grafu aktuálně nacházejí. Na základě technické analýzy vysvětlíme vhodný moment pro vstup do obchodu. 
 

sales_1_1.jpg

Každý Live Trading webinář bude unikátní!

Webináře Live Trading budou vždy vycházet z aktuální situace na trhu. Pokud trh nabídne dostatek intradenních příležitostí ke vstupu do obchodu, otevřeme více kratších obchodů (v délce minut či hodin). Vyhodnocovány budou však také příležitosti ke vstupu do dlouhodobějších, pozičních obchodů.

Na praktických ukázkách budou zopakovány důležité zásady celkového řízení pozice! Od správného načasování vstupu do obchodu a optimální velikosti pozice vzhledem k velikosti obchodního účtu, přes nastavení Take Profit a Stop Loss až po uzavření obchodu. V neposlední řadě Vám odborníci z XTB připomenou rovněž správné zakreslování linií do grafu (klouzavý průměr, support/resistence, pivotní body, atd.).

Poznáte tři různé přístupy k obchodování!
Každý z obchodníků, kteří povedou tyto webináře, má vlastní přístup a dává přednost jiným instrumentům. Vyberte si proto webinář toho obchodníka, jehož styl Vám vyhovuje nejlépe, nebo si poslechněte více webinářů a inspirujte se jimi.
Více informací najdete na www.xtb.cz/xtb-akademie.

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení