Zentiva – závěrečná nákupní objednávka

08.12.2005 | , Cyrrus
INVESTICE


Obchodování během čtvrteční seance bylo spíše vlažné a nikterak zprvu razantní. Akcie Českého telecomu dosáhlo korekce po včerejším šílenství a naopak akcie Komerční...

Obchodování během čtvrteční seance bylo spíše vlažné a nikterak zprvu razantní. Akcie Českého telecomu dosáhlo korekce po včerejším šílenství a naopak akcie Komerční banky se začaly postupně vracet na hladinu 3.480,-Kč. ČEZ opět bojoval s hranicí 700,-Kč a investoři jak na nákupních tak na prodejních stranách pouze vyčkávají na svoji příležitost. Není prozatím vyhráno a pouze silná objednávka může přinutit kurz k výraznější změně. Akcie Erste oscilují, Unipetrol se pomaličku začíná spíše nakupovat a Philip Morris zazářil během rána, kdy se pokusil zaútočit na hranici 17.500,-Kč. Nastává čas na předdividendové šílenství? Nejvýraznější posílení si připsaly akcie ORCO, které se zvedly téměř o 5%.
Akcie Zentivy se v závěrečném ataku přehouply přes hranici 1.100,-Kč a dávají tak najevo, že na trhu jsou i silnější jedinci, kteří si o myšlence “propadáku” v roce 2006 myslí úplně něco jiného. A nejsou sami.

Autor článku

Eduard Tesař  

Články ze sekce: INVESTICE