Vnitřní informace - Dotace

09.12.2005 | , TOMA a.s.
INVESTICE


Dotace z  operačního programu Průmysl a podnikání.

Věc

Vnitřní informace – dotace z  operačního programu Průmysl a podnikání

Ve smyslu zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla) ve znění pozdějších předpisů, bylo společnosti TOMA, a.s. odsouhlaseno poskytnutí finanční dotace v následujícím členění:

 a)           V rámci podprogramu OPPP 2.3. OBNOVITELNÉ ZDROJE ENERGIE pod názvem „Oprava zařízení k anaerobnímu zpracování čistírenských kalů“ – na celkovou výši předpokládaných uznatelných nákladů  21.548 tis.Kč (bez DPH) – dotace ve výši 8.032 tis.Kč.

 b)           V rámci podprogramu OPPP 2.2. INOVACE DOTACE pod názvem „Výroba bílkovinných produktů s nízkým obsahem popela“ – na celkovou výši předpokládaných uznatelných nákladů  27.990 tis.Kč (bez DPH) – dotace ve výši 14.490 tis.Kč.

 Poskytnutí dotace je uvedeno v částkách, které nemohou být v žádném případě vyšší, naopak může dojít k jejich snížení ve vazbě na skutečné uznatelné náklady realizace obou projektových záměrů.  Připsání uvedených finančních prostředků ve prospěch TOMA, a.s. je vázané na splnění řady podmínek a i po jejich vyplacení může být na základě nedodržení těchto podmínek jejich poskytovatelem oprávněně požadováno jejich vrácení.

Otrokovice 9. 12. 2005


Ing. Radek Heger
generální ředitel TOMA, a.s.
 

 


Autor článku

Vnitřní informace