Larry Williams - Tajemství úspěchu!

04.03.2011 | , Finance.cz
INVESTICE


Larry Williams je jedním z nejuznávanějších a nejznámějších burzovních obchodníků na světě. Jeho fenomenální schopnost zhodnocovat kapitál v krátkém čase z něj udělala legendu, o které je povinnost napsat více.

Během své padesátileté kariéry naučil tisíce lidí, jak správně přistoupit k burze a vydělávat. Na jeho metodách a strategiích zbohatlo mnoho známých osobností i drobných obchodníků.


Světová osobnost a guru komoditního obchodování


Je jediný komoditní obchodník na světě, který opakovaně obchodoval na vlastním účtu s více, než milionem dolarů před zraky tisíce lidí na seminářích po celém světě. Z tohoto milionu byl schopný několikrát po sobě vydělat další miliony a tyto výsledky si pak nechal auditovat.

Larry je člen vedení národní futures asociace. Získal řadu ocenění, včetně ceny z prestižního Futures magazínu a v roce 2005 byl jmenován traderem roku. Starosta San Diega po tomto úspěšném obchodníkovi dokonce pojmenoval den, od roku 2002 můžeme v kalendáři u data 6. září najít poznámku "Den Larryho Williamse“.
 
Tento známý obchodník ale neslaví úspěchy pouze ve světě burzy. Dvakrát kandidoval do senátu Spojených Států, uběhl více než 70 maratonů, vyučoval obchodování na burze i velmi významné osobnosti, jako je Hilary Clinton, s kterými udržuje i nadále styky. Byl osobním přítelem Ronalda Reagana.


Dobrý učitel


Larry patří k naprosté špičce mentoringu a edukace. A to co učí, nese opravdu hodnotné ovoce. Mnoho jeho studentů dosáhlo svých cílů díky jeho vedení a toto je jen skromný výběr špičkových obchodníků, kteří jsou ochotni popsat svou cestu k úspěchu.

Larryho studenti často vyhrávají World Cup Championship of Futures Trading®. Roku 2010 byl Brady Preston velkým favoritem! Brady udělal více 160% během září. Andrea Unger dvakrát vyhrál se 115% v roce 2009 a také se 627 % zisku roku 2008! Micheal Cook vyhrál World Cup Championship s 250% ziskem roku 2007. Žáci Chuck Hughes, Kurt Sakaeda, John Holsinger a Steve Garner byli rovněž vítězi soutěží World Cup Trading Championship.

Foto: Larry s prezidentem USA Ronaldem Reaganem v roce 1987

Larry s prezidentem USA Ronaldem Reaganem v roce 1987


Možnosti pro malé tradery


Ukázal nové možnosti i “malým traderům“, dokázal, že obchodování na komoditních burzách může být opravdu pro každého. Larry přinesl mnoho metod, pomocí kterých i dnes vydělávají obchodníci po celém světě.

Obohatil burzovní svět o řadu vlastních originálních technik a nástrojů, počínaje používáním indikátoru COT (tento indikátor ukazuje, co dělají a co mají v plánu profesionální obchodníci), přes jeho vlastní indikátor Williams %R, techniku řízení peněz pomocí vzorce Williams moneymanagent, až po obchodování s velmi jednoduchou formací v grafu, nebo chcete-li patternů. Pravděpodobně nejslavnější z mnoha pattern Larryho Williamse je „OOPS“ pattern.

Larry napsal více než 40 knih o obchodování na burze. Nejdůležitější z nich však zůstává ta, jež napsal roku 1982, s názvem "Jak prosperovat v následujících dobrých letech, které přicházejí“, kde přesně předpověděl největší růst trhu a rozvoj americké ekonomiky v historii.


Larry Williams v Praze


Pokud vás příběh Larryho Williamse zaujal, letos máte možnost vidět ho na vlastní oči a především i slyšet. Je totiž hlavní hvězdou konference Money Expo 2011.

Money Expo 2011, jejíž součástí je kromě konference i veletrh peněz, investičních příležitostí a osobních financí, se koná 18. a 19. června v secesním Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Larry Williams povede každý den tříhodinovou přednášku, kde představí své originální obchodní metody, kterými zbohatnul.

Autor článku

Tomáš Skolek  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE