Brokerjet nabízí on-line obchody na pražské burze

04.10.2004 | , Finance.cz
INVESTICE


Společnost brokerjet, online broker a člen finanční skupiny České spořitelny, nabízí investorům novou investiční příležitost: obchodování na Burze cenných papírů Praha (BCPP) a to jak v segmentu SPAD, tak i segmentu KOBOS.

 Připojením BCPP brokerjet významně rozšířil nabídku investičních příležitostí v rámci online brokerů v České republice. Zákazníci brokerjet tak mohou nyní uzavírat obchody na 20 akciových burzách a zároveň si mohou vybírat mezi 30 000 instrumenty obchodovanými se 17 významnými emitenty na mimoburzovním trhu.

Průběžně rozšiřujeme nabídku služeb i obchodovaných instrumentů a budeme v tomto trendu pokračovat. Ve střednědobém horizontu hodláme získat rozhodující tržní podíl mezi online brokery,“ uvedl Libor Janoušek, obchodní ředitel brokerjet České spořitelny.

Kromě obchodování s akciemi mohou klienti investovat i do certifikátů s nízkou mírou rizika, nebo naopak agresivnějších warrantů. Samozřejmostí je využívání úvěrů na obchodování, a to i na nákup českých akcií. Zároveň je možné produkty strategicky kombinovat, např. nakoupit české akcie a zajistit se proti jejich poklesu nákupem warrantů.

Pokud se zákazník rozhodne investovat, najde u brokerjet optimální kombinaci podmínek: vybere si produkt, který přesně odpovídá jeho požadavkům; tento produkt online (a tedy s nízkými náklady) zobchoduje, přičemž prostředky má klient uloženy u obchodníka z finanční skupiny České spořitelny. „Zázemí silné bankovní skupiny a výběr z méně rizikových certifikátů umožní klientům investovat  zcela bezpečně,“ shrnul výhody Libor Janoušek.

Zájemci o investice do českých akcií využijí transparentní poplatky za obchody na českém trhu, které jsou stanoveny jako paušální v závislosti na objemu obchodu. Kromě toho jsou v těchto poplatcích již zahrnuty všechny externí náklady, takže zákazník ihned ví, kolik za transakci zaplatí. „Vycházíme z toho, že naší klienti chtějí především obchodovat a ne se zdržovat studováním několika ceníků, aby zjistili, jaké poplatky mají zaplatit. Proto volíme z pohledu klienta transparentní ceny. Například ve SPADu zaplatí naši klienti v rámci promo akce poplatek 990 Kč za jeden lot včetně všech externích nákladů,“ uvedl Libor Janoušek.

Autor článku

Pavel Nesejt  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE