Minutové opce

Unikátní investiční nástroj, který umožňuje obchodníkům dosáhnout velmi vysokého zhodnocení (i více než 80%) investované částky během několika minut, riziko je přitom vždy omezeno na počáteční investici. K realizaci plného zisku stačí pohyb tržní ceny o jediný bod.

Minutové opce jsou ideálním řešením pro začínající obchodníky – s investováním do měn, komodit či indexů lze začít již od částek v řádu stovek korun, bez jakýchkoliv poplatků. Zadání parametrů opce a nastavení investice je velmi jednoduché a intuitivní.

Základní charakteristika

Minutové opce jsou specifickým druhem binárních opcí, které obchodníkům umožňují velmi jednoduše investovat a zhodnocovat obchodní portfolio v horizontu minut.

Chci vědět více

Rozdělení a přístupy k obchodování

Minutové opce, v angl. označované též jako up-down options, se dělí do dvou skupin: Opce Up a Opce Down. Pro minutové opce také existuje nespočet obchodních přístupů.

Chci vědět více

Nastavení a realizace obchodu

Zadání transakce je velmi jednoduché. Může se nepatrně lišit v návaznosti na použitou obchodní platformu, rozdíly však budou minimální.

Chci vědět více

Mechanismus minutové opce

V momentu otevření minutové opce se automaticky stanoví tzv. strike (realizační cena) – tj. cena, vůči které musí být tržní cena při expiraci vyšší (pro opci Up) nebo nižší (pro opci Down)

Chci vědět více

 
 
 

Ukázka obchodování - Minutové opce

 
reklama