Investiční poradenství se Vám líbí!

27.09.2001 | , Finance.cz
INVESTICE


Zářijová anketa na hlavní stránce sekce kapitálového trhu se týkala našeho internetového poradenského centra.  Pokud uvedete svůj e-mail, odpoví Vám příslušný poradce přímo do Vaší poštovní schránky! Za odpovědi není inkasován poplatek!

Zářijová anketa na hlavní stránce sekce kapitálového trhu se týkala našeho internetového poradenského centra, které naleznete na adrese http://poradna.finance.cz .

Poradenské centrum se vyznačuje značnou pestrostí témat. Na Vaše dotazy odpovídají daňový, účetní či investiční poradce nebo odborníci na financování bydlení či penze. Odpovědi si můžete přečíst nejen na internetu. Pokud uvedete svůj e-mail, odpoví Vám příslušný poradce přímo do Vaší poštovní schránky! Za odpovědi není inkasován poplatek!

Odpovědi poradce v oblasti investic považujete podle výsledků ankety většinou za praktické (51% návštěvníků). Jako menšinové lze pojmout názory, že odpovědi jsou velmi odborné (8% respondentů), resp. strohé (3%).

Celkem 38 % z Vás si myslelo, že rady odborníka jsou k ničemu. To byli s největší pravděpodobností ti, kteří ještě služby poradenského centra nevyužili. Jejich názor byl ovlivněn zřejmě skutečností, že témata (otázky na investičního poradce) mimochodem volená samotnými návštěvníky nebyla pro ně úplně zajímavá, že se jich úplně nedotýkala. Věříme, že i tito návštěvníci, poté co se jim podaří s dopomocí poradenského centra www.finance.cz vyřešit nějaký problém, změní svůj názor.

Názory návštěvníků www.finance.cz na kvalitu a praktickou použitelnost odpovědí investičního poradce:


velmi odborné
praktické
strohé
neodborné
k ničemu

Navštivte poradenské centrum Finance.CZ!

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE