Další fond z rodiny ISČS bez vstupního poplatku

27.03.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Bez jakéhokoliv vstupního poplatku začala Česká spořitelna prodávat podílové listy ESPA Českého fondu peněžního trhu společnosti ERSTE SPARINVEST. Toto zvýhodnění bude trvat až do konce září.

ESPA Český fond peněžního trhu je registrován v Rakousku a na  jeho řízení se podílejí portfolio manažeři s několikaletou zkušeností na českém dluhopisovém trhu.

ESPA Český fond peněžního trhu, který byl založen v červenci 2002, je jedním z nejvíce konzervativních fondů na českém trhu. Jeho opatrná strategie s ještě menším kolísáním hodnoty podílového listu než u SPOROINVESTU by měla vyhovovat především těm velice konzervativním investorům, kteří hledají alternativu k bankovním vkladům. ESPA Český fond peněžního trhu jim poskytne stabilní výnos, vysokou likviditu a možnost vkládat i vybírat peníze v rozsáhlé síti poboček České spořitelny.

K prestiži fondu přispívá i skutečnost, že jeho zřizovatel, rakouská společnost  ERSTE-SPARINVEST, si za rok 2002 vybojovala prestižní 1. místo mezi 69 velkými investičními společnostmi, které na rakouském trhu hodnotila agentura Standard & Poor´s.

... tisková zpráva investiční společenosti ISČS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE