Největší on-line broker nemůže na INVEXu chybět

30.09.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Fio, burzovní společnost a.s. se jako již tradičně účastní veletrhu INVEX. Novinkou našeho stánku jsou pravidelně konané prezentace, na nichž se posluchači budou moci seznámit se všemi aspekty obchodování s cennými papíry on-line.

Pravidelné prezentace budou probíhat přímo na stánku Fio (hala F, stánek 36) a jsou otevřeny všem. Kromě obecněji zaměřených prezentací, které budou začínat vždy v 10:00, 13:00 a 16:00, proběhne každý den, vždy od 14:00, specializovaná prezentace zaměřená na některou ze specifických oblastí souvisejících s investováním do akcií. Tématy těchto specializovaných prezentací budou např. otázky spojené s on-line investování v USA, obchodování s akciemi na úvěr atd. Více informací o plánovaných prezentacích lze získat přímo na našem stánku nebo též na našich webových stránkách.

Na našem stánku bude samozřejmě též možné si individuálně vyzkoušet aplikaci e-Broker a konzultovat všechny případné dotazy s našimi investičními poradci. Podle Radka Lastovičky, obchodního ředitele, bude Fio na veletrhu prezentovat především nové funkce e-Brokera, které otevírají on-line investorům nové možnosti. Mezi tyto novinky patří například aplikace streamer, inteligentní pokyny či možnost on-line shortových obchodů v USA.

... tisková zpráva Fio, burzovní společnost

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE