Revoluce na finančním trhu: Axiory - první profesionální broker u nás s revolučními obchodními podmínkami přichází!

15.06.2015 | , FXstreet.cz
INVESTICE


S velkou radostí vám oznamujeme, že na finanční trh v Čechách a na Slovensku přichází první profesionální broker s revolučními...

\"\"

S velkou radostí vám oznamujeme, že na finanční trh v Čechách a na Slovensku přichází první profesionální broker s revolučními podmínkami k obchodování! Finanční trh tak zažívá podobnou revoluci, jakou nedávno zažil trh bankovnictví. Také již bylo na čase!

Mezinárodní společnost s českými kořeny, společnost Axiory, s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničí od dnešního dne působí i v České republice a na Slovensku, přináší zde vysoké standardy přesahující úroveň standardů mnoha profesionálních světových brokerů. Už se nemusíte střetávat s nekalými praktikami běžných retailových brokerů, kteří působí v České republice a na Slovensku.

Tradeři při hledání ziskových strategií absolutně zapomínají na to, že na finančních trzích lze dosahovat ziskových výsledků pouze s opravdu kvalitní exekucí (brokerem), kterých je na světě bohužel velmi málo. Právě na základě našich vlastních zkušeností s tradingem jsme vybudovali profesionálního brokera na světové úrovni s jedinečným přístupem, ke každému obchodníkovi a s cílem poskytovat skutečné férové prostředí pro obchodování tvořící nezbytný předpoklad pro ziskový trading.

Axiory proto poskytuje pravé STP / DMA / ECN obchodní účty s přímým připojením na mezibankovní trh. Veškeré transakce odesíláme k realizaci na pravý mezibankovní trh, čímž vylučujeme střet možných zájmů mezi brokerem a klientem, jako je tomu běžně zvykem u většiny ostatních brokerů (nejen Dealing Desk ale i většiny brokerů typu STP a ECN).

\"\"Nikdy nerealizujeme obchodní pozice proti našim klientům (neprofitujeme z jejich ztrát), nezdržujeme výběry kapitálu z obchodních účtů, nevytváříme umělé skluzy ani předčasně nevyplňujeme Stop-Lossy! Nemáme umělé rekotace a nezpožďujeme realizaci obchodních transakcí! Dlouhodobá ziskovost našich klientů je pro nás prioritou číslo jedna! Pokud nevydělává klient, nevyděláváme ani my, proto je naše snaha jasná. Bohužel konkurence se dívá na klienta pouze z krátkodobého pohledu spolupráce, my tvoříme dlouhodobé vztahy s našimi zákazníky, což je mnohem rozumnější jednání pro obě strany, jak pro Axiory tak pro klienta.

Zároveň jako profesionální broker nenabízíme žádné nesmyslné vstupní bonusy z vloženého kapitálu, které mají za úkol neuvědomělé tradery přimět ke zvýšenému riziku a akorát z klientů vylákat kapitál. Jedná se pouze o běžný marketingový trik brokerů, jak přimět obchodníky, aby šli právě k nim.

Model většiny brokerů \"dáme Vám lákavý bonus a poté neférové obchodní podmínky\" je pro nás absurdní a NIKDY nám nebude vlastní!

V Axiory věříme v dlouhodobé partnerství mezi obchodníky a brokerem, které musí být FAIR PLAY. Drtivá většina traderů si totiž neuvědomuje, že náklady na obchodování netvoří zdaleka pouze spread / komise, ale ještě mnohem důležitější jsou umělé skluzy při realizaci obchodů, záměrné opožďování realizace obchodních pozic, rekotace, lovení Stop-Lossů apod. To všechno rapidně zvyšuje náklady na obchodování a znemožňuje traderům dosahovat očekávaného zisku. S tím jsme se jako tradeři setkali nejen u brokerů typu market maker, ale také u brokerů, kteří rezolutně prohlašují, že jsou ECN nebo STP, a přitom tyto praktiky neustále s oblibou používají! Již nikdy více!

Mezi naše standardy patří moderní technologie realizace obchodních příkazů, jelikož rychlé a kvalitní plnění obchodních příkazů v dnešní době představuje základní stavební kámen úspěšné obchodní strategie. Naše technologie využívají obchodníci z investičních fondů na institucionální úrovni a nyní tyto technologie zpřístupňujeme také všem traderům, kteří neberou trading jako hazard, ale skutečný byznys! Bleskově rychlými technologiemi získáte důležitý náskok před všemi ostatními tradery.

Veškeré vložené prostředky obchodníků a investorů jsou oddělené od firemních prostředků a náš brand Axiory je registrován u ČNB, NBS a CySecu. Společnost je pojištěna proti úpadku. Depozity se provádějí buď platební kartou či vkladem na český bankovní účet v PPF bance, kde je pojištěn zákonem o bankách, čímž zajišťujeme vysokou transparentnost, bezpečnost a rychlé vyřizování vkladů a výběrů. Samozřejmostí je pak obchodní účet vedený v českých korunách, či v jiných světových měnách (euro či americký dolar).

Každému traderovi nasloucháme a vycházíme maximálně vstříc. Pro klienty jsme připravili exkluzivní podporu skládající se z aktivních profesionálních traderů, rozsáhlé možnosti vzdělávání včetně e-booků zdarma. Pro osobní setkání s klienty jsme také připravili kancelář v centru Prahy.

Navštivte http://www.axiory.cz/profesionalni-broker a staňte se součástí revoluce!

Kontakt

Axiory Europe, Revoluční 7, 110 00 Praha 1 - Staré Město

Jaroslav Tupý - ředitel pražské pobočky Axiory Europe

jtupy@axiory.eu, +420 228 882 352

www.axiory.cz

Autor článku

 

Články ze sekce: INVESTICE