Americké trhy otevřou v zelených číslech

02.08.2006 | , Fio banka
INVESTICE


Po včerejších ztrátách otevřou americké indexy dle indikací futures kontraktů v zelených číslech. Futures na Nasdaq-100 Index krátce před otevřením...

...trhů přidává 0,3%, kontrakt na Dow Jones posiluje o 0,1%. Růst kontraktů je podpořen zveřejněnými výsledky společností Time Warner a Procter&Gamble, které překonaly očekávání analytiků. P&G ohlásil čistý zisk 55 centů/a a překonal tak očekávání o 1 cent. V předobchodní fázi akcie posilují o 2% na 57,10 USD. Index Nasdaq 100 se včera přibližoval hranici své první podpory na úrovni 1474 bodů a je pravděpodobné, že by nemel mít v průběhu dneška problém s uhájením této hodnoty. Druhá podpora je na hranici 1464 bodů.
Fio, burzovní společnost, a.s., David Brzek Emitenti nebyli seznámeni s těmito investičními doporučeními. Fio, burzovní společnost, a.s. je tvůrcem trhu na Burze cenných papírů Praha, a.s. a RM-SYSTÉM, a.s. Fio, burzovní společnost, a.s. je tvůrcem trhu u následujících emisí: Komerční banka, a.s., ČEZ, a. s., Telefónica O2 C.R., a.s., UNIPETROL, a.s., Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG, Orco Property Group, Philip Morris ČR a.s., Zentiva, a.s., Central European Media Enterprises, Ltd. Fio, burzovní společnost, a.s. předchází vzniku střetu zájmů ve vztahu k investičním doporučením odpovídajícím vnitřním členěním a pravidelnou vnitřní kontrolou. Dozor nad Fio, burzovní společností, a.s. vykonává Česká národní banka.

Autor článku

David Brzek  

Články ze sekce: INVESTICE