BH Securities, a.s. se rozrůstá ve všech oblastech

01.02.2006 | , BH Securities
INVESTICE


Rádi bychom klientům oznámili několik podstaných věcí, kterými začínáme rok 2006. Jednou z nich a tou důležitější je navýšení základního jmění na...

...úroveň 100 mil. Kč k datu 19.1.2006. BHS tím značně překračuje požadavek na minimální základní jmění pro společnosti s plnou licencí.

Neméně důležitým faktem je navýšení objemů zobchodovaných akcií na pražské burze. Rok 2006 BHS zahájilo razantním navýšením objemů a poprvé tak překonalo objem 10 miliard Kč za jeden měsíc – konkrétně 11,34 mld. Kč za měsíc leden (http://www.pse.cz/clenove/objemy.asp?include=obj0601.htm).

Poslední informací je potvrzení ratingu (jako první obchodník s cennými papíry v ČR) od společnosti CRA Rating Agency (od 1.1.2006 došlo k převzetí této agentury jednou z největších ratingových agentur MOODY’S Investors Service). MOODY¨S Central Europe, a.s. s ohledem na očekávaný vývoj trhu posoudila a zvážila celkové schopnosti dostát řádně a včas všem svým závazkům a potvrdila dlouhodobý CRA Rating společnosti BH Securities a.s. na úrovni Ba/czBaa+.

Autor článku

Bohumil Pavlica  

Články ze sekce: INVESTICE