Jak zbohatnout poradí burzovní bestseller

06.03.2008 | , Finance.cz
INVESTICE


Začátkem letošního roku se dostala do distribuce kniha světoznámého burzovního spekulanta Andrého Kostolanyho s názvem Peníze a burza. Již samotný podtitul - Umění jak přijít k bohatství – o jejím obsahu leccos napovídá.

Zajímá vás, jak úspěšně proplouvat kapitálovými trhy? Jak správně investovat a spekulovat? Jak se orientovat v investičních fondech a pohybovat se ve světě burzy? Víte, jak do dění na kapitálových trzích promlouvá stát a jaká je důležitost vládních rozhodnutí?

Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek nemusíte hledat v desítkách naučných vědeckých publikací, ale stačí vám zalistovat knihou Andrého Kostolanyho s názvem „Peníze a burza – Umění jak přijít k bohatství“.


Průvodce světem spekulací


Tento světoznámý burzovní mág a guru se snaží srozumitelnou a především vtipnou a čtivou formou čtenáři ukázat, jak snadno může člověk zbohatnout prostřednictvím investování nejen do akcií a nemovitostí, ale i obrazů, starožitností nebo šperků. To vše na základě pravdivých a zábavných příběhů čerpaných nejčastěji z vlastních dlouholetých zkušeností a zážitků. Autor čtenáře nezahlcuje detailním popisem matematických metod se spekulacemi spojených, ale naopak s nadsázkou a vtipem jej provází celým svým životem spojeným s burzou a podává mu výklad potřebný k pochopení správného investování a spekulování.

Tato burzovní publikace je určena nejen zkušeným investorům, ale díky své čtivosti pomáhá i laické veřejnosti a začátečníkům seznámit se s finančním trhem a jeho zákonitostmi. „Obsah knihy je znovu zcela nadčasový. Kostolany opět vtipně a s rozhledem ukazuje na paralely mezi tím, co se stalo v minulosti a co platí stále. Čtenář v této knize zažije burzu jako zrcadlo světových událostí“ říká o publikaci Jiří Vyskočil, výkonný ředitel společnosti brokerjet České spořitelny.


Veškeré moudro v několika větách


V našich investicemi ne příliš probádaných končinách je spekulace často vnímána poněkud hanlivě, ovšem Kostolany se naopak hrdě hlásí k tomu být spekulantem. V bezmála třistastránkové publikaci autor osvětluje svoje pohnutky vedoucí k jeho burzovním počátkům, nastiňuje a hodnotí historické děje, vzestupy a pády finančního podnikání a věnuje se svým spekulacím v době války. Celá publikace je pak zakončena desítkou příkazů a zákazů „Malého burzovního katechismu podle Andrého Kostolanyho“. Rozhodnete-li se koupit Kostolanyho publikaci, není pochyb o tom, že tato investice pro vás nikdy nebude ztrátová!


Peníze a burza - Umění jak přijít k bohatství

Autor: André Kostolany


Nakladatelství: Mirage Distribution
počet stran: 289

naše cena: 289,00 Kč

 


Koupit knihu


O autorovi
André Kostolany se narodil v roce 1906 v Budapešti. Studoval filozofii a hudební konzervatoř. Chtěl se stát hudebním kritikem. Na naléhání přítele svého otce však později nastoupil do učení u burzovního makléře Adriena Perquela ve Francii. Byl bez přestávky aktivní, obchodoval na všech velkých burzách tohoto světa, přednášel, organizoval, publikoval. Byl americkým občanem - spekulantem, žijícím střídavě v New Yorku, Paříži a na Azurovém pobřeží. Jeho knihy již četli miliony čtenářů na celém světě a byly přeloženy do několika jazyků. Kostolany zemřel v roce 1999 v Paříži.

Autor článku

Lukáš Buřík


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE