Akciové indexy pod lupou

04.08.2001 | , Finance.cz
INVESTICE


Informace v podobě hodnot indexů jsou velmi praktické. Velmi snadno si porovnáte například vývoj na různých trzích všech kontinentů. Mnohem více o burzovních indexech si můžete přečíst v zbrusu nové prezentaci na našem serveru!

Sledovat burzovní indexy může být velmi zajímavé a také velmi pohodlné. Místo několika desítek či stovek kurzů stačí zaregistrovat třeba denně nebo týdně či měsíčně pouze jediné číslo! Toto číslo vypovídá o základním vývoji na kapitálovém trhu.

Je tolik burzovních indexů, a tak se mnoho investorů ptá, kde mohu sledovat jejich hodnoty? Kde se dozvím, které akcie jsou v indexu zastoupeny? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete v nové prezentaci burzovních indexů na našem serveru!

Informace v podobě hodnot indexů jsou velmi praktické. Velmi snadno si porovnáte vývoj na různých trzích všech kontinentů. Jen na našem serveru v rámci sekce Indexy můžete sledovat situaci na amerických, evropských, asijských či rozvíjejících se trzích. Cenné papíry z toho trhu, který se vyvíjí aktuálně nadmíru dobře můžete posléze zařadit po dohodě s Vašim makléřem do svého portfolia. Doporučit můžeme také nákup investičních fondů zaměřených na trhy, které nejvíce rostou. Hledejte v akciových indexech inspiraci!

Nahlédněte s námi pod pokličku kapitálových trhů!

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE