Nové stránky o akciích zpřístupněny!

16.10.2001 | , Finance.cz
INVESTICE


Pravidelní a pilní návštěvníci stránek našeho serveru zřejmě již včera zaregistrovali změny na internetových stránkách sekce kapitálového trhu.

V jejích "útrobách" se objevila v pondělí odpoledne celá řada zajímavých a praktických informací. Zcela nově se věnujeme tématice akcií. Představeny jsou jako výhodný instrument pro investování zejména v delším horizontu.

Nováčci na kapitálových trzích jistě uvítají základní informace o akciích. Vybírat mohou například z následujících témat:

O co jde?
Kolik stojí?
Vývoj kurzu
Burzovní cyklus
Jak začít?
Jak nakupovat?
Kam s nimi?
Jak prodávat?
TOP doporučení

Zkušení "harcovníci" možná neznají některé zajímavé strategie, jak s akciemi vydělat! Zde Vám nabízíme výčet strategií, které blíže rozebíráme:

Rozložení portfolia
Limitování ceny
Zisk z poklesu
Akcie na úvěr
Průměrování
Akciové fondy
Akcie x dluhopisy

Milovníky dat a historie potěší malá historie světového a českého burzovnictví, včetně dat z Burzy cenných papírů Praha.

Ti z Vás, kteří mají rádi přehled a informace v kostce, zřejmě potěší, že byl učiněn další krok v kumulaci zpravodajství z kapitálových trhů na jedno místo - na tuto stránku!

Pro ty náročnější, které celá řada změn nevyvedla v údiv, malá náplast! Změny v sekci akcií a burz budou pokračovat dále. Připravujeme ke spuštění například sofistikovanější stránky o akciových analýzách, investičních certifikátech, derivátech a komoditách.

Věřte, že sledovat www.finance.cz pravidelně se vyplatí!

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE