Představujeme společnost Cyrrus

29.09.2008 | , Finance.cz
INVESTICE


CYRRUS je největším mimopražským brokerem a věnuje se obchodování s cennými papíry od roku 1998. Po finanční krizi jako první zcela změnil zažitý model obchodování, upustil od poplatků za obchodování, a vyvinul úspěšnou službu Investiční strategie.

Strategie jsou zkonstruovány na základě dlouholetých zkušeností, nejčastějších chyb investorů a všech dostupných prostředků k minimalizaci rizika. Důraz klademe na kontinuální a dlouhodobý výdělek klienta a precizní práci týmu analytiků. CYRRUS je členem burzy cenných papírů v Praze a Frankfurtu. Zaměřuje se na burzovní obchody především na zahraničních trzích v Německu a USA.

Společnost patří mezi přední obchodníky s cennými papíry. Za 16 let, co působí na trhu, ustála několik finančních krizí a přesně ví, co funguje a co klientům vydělává. I díky tomu se dnes může pochlubit více než 2 000 klienty a celkovým spravovaným majetkem přesahujícím 2 miliardy korun.

CYRRUS odmítá robotické obchodování, spekulování s pákovými obchody nebo hledání možností, jak obelstít trh. Využívá systém pravidel vyvinutý na základě zkušeností a analýzy zhruba 3 000 transakcí, který má za cíl chránit investice klientů a zajistit pro ně dlouhodobě udržitelný růst.

Autor článku

Michal Ruml  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE