Nový brněnský broker bude nabízet své služby

14.01.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


Dne 3. ledna letošního roku nabylo právní moci rozhodnutí Komise pro cenné papíry, kterým byla udělena společnosti A&CE Global Finance, a.s. licence obchodníka s cennými papíry. Sídlo společnosti je v Brně, Ptašinského 4. Základní kapitál činí 5 milionů Kč.

Podle tiskové zprávy, která přišla naší redakci do e-mailu, je vedením společnosti spatřován velký potenciál zejména v oblasti přijímání a předávání pokynů týkajících se investičních instrumentů (Brokerage Service) a v oblasti obhospodařování individuálních portfolií na základě volné úvahy v rámci smluvního ujednání se zákazníkem (Portfolio Management). V oblasti správy aktiv hodlá společnost plně využít bohaté zkušenosti všech jejích zaměstnanců a orientovat se především na bonitní privátní klientelu a institucionální investory.

Strategickým partnerem a zároveň i rozhodujícím akcionářem A&CE Global Finance, a.s. je auditorská společnost AUDIT & CONSULTING EXPERTS, s.r.o. Tato společnost, jak vyplývá z posledního průzkumu týdeníku Prague Business Journal (č. 44, ročník 5), patří mezi deset největších firem v oblasti auditu, účetního, podnikového a daňového poradenství v České republice. Dalšími akcionáři nově založené společnosti jsou fyzické osoby, které dříve působily ve významných firmách v oblasti kapitálových trhů a bankovních domech.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE