Výsledky ankety sekce Kapitálový trh

20.05.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


Jak jistě víte, na domovské stránce každé sekce máte možnost "vyplnit" anketu a stát se tak částečně tvůrci našich stránek. Poznatky z anket totiž jednotliví redaktoři zapracovávají do strategie dalšího rozvoje sekce...

Mimo možnosti stát se spolutvůrcem obsahu sekce máte navíc (po vyplnění patřičných údajů) možnost získat naše firemní tričko.

Nyní anketa dozná určitých změn. Především se zpravidelní. Od příštího měsíce můžete vždy 10. dne svyplňovat anketu novou. Budete tak mít možnost s námi spolupracovat pravidelně každý měsíc. A samozřejmě zas a znova vyhrávat!

Na stránce sekce kapitálový trh jsme se Vás v poslední anketě ptali, jestli Vám vyhovuje počet komentářů v sekci. Na anketu odpovědělo skoro 100 čtenářů, přičemž 55% z nich si myslí, že počet komentářů je dostatečný, 6% že je komentářů zbytečně moc a zbylích 39% se domnívá, že počet komentářů by se měl zvýšit.

Z toho lze usuzovat, že většina je s naší prací spokojena, ale vždycky je co zlepšovat. Budeme se o to s Vaší pomocí i nadále snažit. S dotazem, radou či připomínkou se na nás také můžete obrátit prostřednictvím mailu zde

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE