Je růst amerických trhů na dohled?

03.10.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


Poslední dobou lámou americké akciové trhy jeden rekord za druhým. Bohužel smutné rekordy. Ten poslední se jmenuje šestileté minimum. Indexy jsou skutečně na šestiletých minimech. To ale otvírá možnost.....

.....růstu. Myslíte si, že americké akcie se odrazily ode dna a teď je čeká růst? Tak zněla otázka naší poslední ankety. Jak výsledek vašeho hlasování dopadl se můžete podívat zde na grafu:


Ano, očekávám růst akciových trhů
Ne, dna ještě není dosženo, akcie dále budou klesat
Nevím, americký akciový trh mě nezajímá, sleduji jen vývoj u nás na BCPP

Plných 43% z vás si myslí, že akcie jsou na dně a že teď je tedy příznivá doba k investicím. Nižší počet čtenářů (30%) nesouhlasí a myslí si, že dna akciové trhy nedosáhly a že budou ještě klesat. Překvapením je, že 27% respondentů nemá na vývoj amerických akciových prakticky žádný názor.

Jak to bude ve skutečnosti, která skupina měla pravdu, jak hluboko akciové indexy klesnou ukáže až čas. Dopředná predikce je obtížná.

Proč odpovídat na naše ankety? Podílíte se tím vlastně na tvorbě našich stránek a navíc máte možnost být vylosováni a vyhrát tak zajímavé ceny! Proto neváhejte a na další anketu nám odpovídejte zde. Děkujeme!

Autor článku

Pavel Nesejt


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE