Podzimní roadshow pro investory do akcií

06.11.2003 | , Finance.cz
INVESTICE


Fio, burzovní společnost, a.s. pořádá ve vybraných městech po celé ČR od 18.11. semináře s názvem "Investování do cenných papírů". Bezplatné semináře jsou určeny jak novým zájemcům o investování do cenných papírů tak těm, kteří chtějí rozšířit své možnosti o on-line investování.

Vzhledem k nízkým poplatkům online brokerů je investování do akcií nyní zajímavou alternativou investic i pro běžného investora. Semináře představují průvodce kapitálovým trhem, kde se zájemci dozvědí o základech investování do akcií, zásadách při stanovení investiční strategie, možnostech jak omezovat investiční rizika, jak a kde získávat potřebné informace atd.

"Investování do akcií není v České republice zdaleka tak rozšířené jako v USA, příp. západní Evropě. Z neznalosti pramení mnohdy neopodstatněné obavy, proto chceme formou seminářů názorně předvést tento způsob investování většímu okruhu zájemců." podotýká mluvčí Fio Jan Franek.

Součástí semináře je také ukázka možnosti investování v ČR, USA a SRN, ukázka nákupu a prodeje on-line přímo na semináři přes internetovou aplikaci e-Broker. Zájemci budou mít možnost si tuto aplikaci sami vyzkoušet na on-line připojených počítačích a položit otázky makléřům Fio.

Semináře se konají od 17.30 resp. 18.00 v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Ústí nad Labem a Hradci Králové, první seminář se koná 18.11. v Praze.

Zdroj: Tisková zpráva Fio, burzovní společnost a.s.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE