Internetového obchodování s cennými papíry v roce 2003

14.01.2004 | , Finance.cz
INVESTICE


Obchodování s cennými papíry s využitím Internetu na mimoburzovním trhu s cennými papíry RM-SYSTÉM se těšilo popularitě veřejnosti také v roce 2003.

Na konci roku 2003 registroval RM-SYSTÉM více než tři tisíce sto internetových a webových zákazníků, jejichž celkový počet se v průběhu letošního roku zvýšil o více než 25%. Celkový objem obchodů v historii internetového obchodování na RM-S již přesáhl hranici 2,2 miliardy Kč.

V roce 2003 dosáhl celkový objem obchodů v rámci internetového obchodování na trhu RM-S přibližně sedmi set milionů Kč. Z toho prostřednictvím Wobchod realizovali weboví zákazníci objem obchodu přesahující hranici dvou set milionů Kč. V meziročním srovnání se tak jedná o přibližně 100% nárůst objemu obchodů realizovaných přímo z webových stránek.

RM-SYSTÉM bude i v letošním roce aktivně podporovat vzdělávání veřejnosti v oblasti kapitálových trhů. Vzhledem k trvalému zájmu veřejnosti bude i nadále pořádat bezplatné semináře na téma principy obchodování s cennými papíry. Aktuálně vypsané termíny jsou ve čtvrtek 22.1.2004 a úterý 3.2.2004 vždy od 17.30 hod, podrobné informace jsou k dispozici na www.rmsystem.cz.

Zdroj: Tisková zpráva RM-SYSTÉM

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE