Futures kontrakt 10letého T – Note na klíčových podporách bez větších změn

21.11.2012 | , HighSky Brokers
INVESTICE



Futures kontrakt 10letého T – Note se dnes obchoduje na úterních konečních úrovních 133,6. Trh příliš neodpověděl na mírně optimistické očekávání vývoje ekonomiky šéfa Fedu Bernankeho v ekonomickém klubu New Yorku vědom si nejistoty a nebezpečí čekající v příštích měsících, zejména rozhodování o příštím směru fiskální politiky.



Trh po dosažení čtvrtletního maxima 134,3 v pátek klesá a momentálně se nachází v klíčovém podpůrném pásmu 133,3 – 133,6, která prověří býčí záměry trhu posledního měsíce.  Důležitými rezistencemi jsou 134,0, 134,3, 134,5 a 134,9.



eurusd, denní komentář



Dlouhodobě, trh pokračuje v růstu s podporou hlavního fundamentálního tématu, investicemi do bezpečných aktiv. To vyplývá z růstu nejistoty a obav z prohlubující se dluhové krize Eurozóny. Ty jsou vyostřené nejasným vývojem v Řecku a Eurozóně respektive světové ekonomiky. Navíc hrozí plánované omezení fiskální expanze USA začátkem příštího roku. Oživení americké ekonomiky tak slábne (viz. zpomalení růstu ek. aktivity a zaměstnanosti na nevýraznou úroveň).



Josef Kvarda

Analytik

HighSky Brokers



HighSky Brokers, a.s. je český obchodník s cennými papíry se zaměřením na forex, komodity, akciové indexy, akcie a dluhopisy.


Autor článku

 

Články ze sekce: INVESTICE