Pioneer Investments spravuje 125,7 milionů euro

17.12.2004 | , Finance.cz
INVESTICE


Spravovaný majetek je tak o 0,4 % větší, než v říjnu 2004. Největší zájem o produkty Pioneer Investments byl v listopadu 2004 zaznamenán na trzích divize New Europe ( Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Bulharsko, Chorvatsko).

Čisté prodeje dosáhly objemu 179 milionů eur. K tomuto výsledku přispěli hlavně polští investoři a jejich zájem o dluhopisové produkty. Čisté roční  prodeje v této divizi dosáhly objemu 484 milionů eur. Mezinárodní divize skupiny (západní Evropa, Latinská Amerika, Florida) zaznamenala  v listopadu 126 milionů eur  čistých měsíčních prodejů s tím, že čisté roční prodeje na trzích této divize činí 1 910 milionů eur. Pozitivní prodeje hlasí též divize operující v USA a Divize Alternativních Investic. Čisté roční prodeje dosáhly v posledně jmenované divizi 1 440 milionů eur.

Další zpráva přichází z USA
Pioneer Investment Management, USA Inc.  získal skupinu bývalých Safeco mutual funds  obhospodařujících více než 3, 1  miliard  USD. Z původních Safeco fondů jich 15 bude  sloučeno do existujících Pioneer Investments fondů. Pioneer Investments Management USA Inc je společností  patřící do skupiny  Pioneer Global Asset Management, S. p. A. Skupina používá marketingového názvu Pioneer Investments.

Autor článku

Pavel Nesejt  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE