Cyrrus nejen s novým logem

15.02.2006 | , Finance.cz
INVESTICE


Největší mimopražský obchodník s cennými papíry, brněnská společnost Cyrrus, mění svůj korporátní styl. Změny se netýkají pouze nového loga a veškerých komunikačních materiálů, ale mění se i sídlo společnosti

Dneškem počínaje, u společnosti Cyrrus nastává řada změn. Mezi ty nejpodstatnější patří změna dosavadního loga a veškerých komunikačních materiálů. Důvodem pro změny je snaha o posílení profilu společnosti a zjednodušení celé struktury. „Původní materiály a logo jsme používali od založení společnosti (pozn. od roku 1998) a s rozvojem našich služeb jsme si stále více uvědomovali, že se musíme více zaměřit i na kvalitu vlastních materiálů, pomocí kterých komunikujeme s veřejností a klienty“ komentoval tyto změny Jiří Loubal, ředitel společnosti.

Již v nových prostorách
V rámci změny korporátního stylu se společnost Cyrrus rozhodla změnit své působiště a stěhuje se do nových prostor administrativního centra Platinium. Vzhledem k rostoucímu počtu zaměstnanců, původní kanceláře nestačily k zajištění požadovaného komfortu a společnost Cyrrus se je proto rozhodla vyměnit za reprezentativnější. Vedení společnosti je přesvědčeno, že přestěhování do nových prostor jí umožní další její růst. Změna lokality zřejmě čeká i pražskou pobočku jednoho z největších tuzemských obchodníků s cennými papíry.

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE