DOW JONES 30 INDUSTRIALS:analýza aktuální situace a očekávaný vývoj.

16.06.2004 | ,
INVESTICE


Technická anlýza amerického indexu.

Analýza: Jak můžeme vidět na přiloženém grafu, nedávný květnový vzestup přivedl americký index až na úroven významného odporu – resistance, kterou je průnik klesající trendové linie spojující veškerá letošní maxima s růstovou trendovou linií spojující minima zaznamenaná v roce 2003.

Strategie: Pokud se sledovanému indexu nepodaří překonat uvedený odpor – resistanci (nacházející se na úrovni 10400 bodů), mohlo by to znamenat začátek nové negativní tendence, která by pravděpodobně způsobila pokles na spodní hranici klesajícího cenového kanálu, v němž se pohybují ceny od začátku letošního roku.


Nejbližší úroveň podpory (support)
Nejbližší úroveň odporu (resistance) 10400


"TENTO KOMENTÁŘ JE PUBLIKOVÁN POUZE JAKO VZOROVÉ VYPRACOVÁNÍ. MÁTE-LI ZÁJEM O PODROBNĚJŠÍ ANALÝZU VAŠEHO PORTFOLIA, PŘÍPADNĚ O HODNOCENÍ A INDIKACE TÝKAJÍCÍ SE AKCIOVÝCH, VALUTOVÝCH, NEBO KOMODITNÍCH TRHŮ, MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT, I V ČEŠTINĚ, NA TÉTO ADRESE: e.paolella@tin.it"

Další informace: Další analýzy najdete zde

O autorovi: Informace o autorovi si přečtěte zde

Upozornění: Tato prezentace je určena pouze k informačním účelům. V žádném případě nevyzývá ke koupi, prodeji nebo držení jakéhokoliv finančního instrumentu. Veškeré materiály byly připraveny na základě veřejně přístupných informací a dat zakoupených autorem, o nichž lze předpokládat důvěryhodnost a přesnost. Platnost analýz je omezena do roviny osobního názoru autorů, kteří nepřijímají žádnou zodpovědnost za eventuální ztráty způsobené jejich použitím. Autor a jeho spolupracovníci mohou, ale nemusí držet pozice  analyzovaného finančního instrumentu.  Zároveň upozorňujeme, že jakákoliv investice do cenných papírů je spojena s významnými finančními riziky a výsledky dosažené jednotlivými finančními instrumenty, indikátory a systémy v minulosti nejsou zárukou budoucího vývoje. Rovněž i závěry vztahující se k budoucnosti jsou výsledkem analýz autora a mohou se od situací, které v budoucnu nastanou výrazně lišit.

Autor článku

Erasmo Paolella