Grafická analýza future Cacao.

03.08.2004 | ,
INVESTICE


Analýza současné situace a investiční strategie.

Analýza: Jak můžeme vidět na prvním přiloženém grafu (č. 1: Denní graf), kotace sledovaného future se v prvních šesti měsících roku 2004 nacházely v negativním trendu, kdy oscilovaly v rámci klesajícího cenového kanálu. Poté, co začátkem července ceny prorazily prudce nahoru horní hranici tohoto kanálu tvořenou klesající trendovou linií – bearish trendline, která spojuje maximální ceny zaznamenané od počátku roku, započal nový soupající trend, během něhož očekáváme návrat kotací na hodotu 1800.

Strategie: Tato cenová úroven představuje významný odpor – resistanci (viz. Graf č. 2: Týdenní graf), v blízkosti které doporučujeme uzavřít případné dlouhé – long pozice.


Nejbližší úroveň podpory (support) ---
Nejbližší úroveň odporu (resistance) ---



"TENTO KOMENTÁŘ JE PUBLIKOVÁN POUZE JAKO VZOROVÉ VYPRACOVÁNÍ. MÁTE-LI ZÁJEM O PODROBNĚJŠÍ ANALÝZU VAŠEHO PORTFOLIA, PŘÍPADNĚ O HODNOCENÍ A INDIKACE TÝKAJÍCÍ SE AKCIOVÝCH, VALUTOVÝCH, NEBO KOMODITNÍCH TRHŮ, MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT, I V ČEŠTINĚ, NA TÉTO ADRESE: e.paolella@tin.it"

Další informace: Další analýzy najdete zde

O autorovi: Informace o autorovi si přečtěte zde

Upozornění: Tato prezentace je určena pouze k informačním účelům. V žádném případě nevyzývá ke koupi, prodeji nebo držení jakéhokoliv finančního instrumentu. Veškeré materiály byly připraveny na základě veřejně přístupných informací a dat zakoupených autorem, o nichž lze předpokládat důvěryhodnost a přesnost. Platnost analýz je omezena do roviny osobního názoru autorů, kteří nepřijímají žádnou zodpovědnost za eventuální ztráty způsobené jejich použitím. Autor a jeho spolupracovníci mohou, ale nemusí držet pozice  analyzovaného finančního instrumentu.  Zároveň upozorňujeme, že jakákoliv investice do cenných papírů je spojena s významnými finančními riziky a výsledky dosažené jednotlivými finančními instrumenty, indikátory a systémy v minulosti nejsou zárukou budoucího vývoje. Rovněž i závěry vztahující se k budoucnosti jsou výsledkem analýz autora a mohou se od situací, které v budoucnu nastanou výrazně lišit.

Autor článku

Erasmo Paolella