Kakao: analýza aktuální situace a očekávaný vývoj.

05.07.2004 | ,
INVESTICE


Technická analýza komoditního future.

Analýza: Na přiloženém grafu můžeme pozorovat evidentní klesající střednědobý trend započatý koncem lonského roku. Kotace sledovaného future se pohybují v rámci klesajícího cenového pásma – bearish channel. Tento kanál je tvořen horní linií odporu – resistance spojující maximální ceny, kterých dosáhly ceny v posledních měsících a spodní linií podpory – supportu spojující naopak minima.

Strategie: Momentálně neexistují technické prvky, které by signalizovali brzký obrat stávajícího trendu. První cílovou cenu současného poklesu je úroven 1200.


Nejbližší úroveň podpory (support) ------
Nejbližší úroveň odporu (resistance) -----------


"TENTO KOMENTÁŘ JE PUBLIKOVÁN POUZE JAKO VZOROVÉ VYPRACOVÁNÍ. MÁTE-LI ZÁJEM O PODROBNĚJŠÍ ANALÝZU VAŠEHO PORTFOLIA, PŘÍPADNĚ O HODNOCENÍ A INDIKACE TÝKAJÍCÍ SE AKCIOVÝCH, VALUTOVÝCH, NEBO KOMODITNÍCH TRHŮ, MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT, I V ČEŠTINĚ, NA TÉTO ADRESE: e.paolella@tin.it"

Další informace: Další analýzy najdete zde

O autorovi: Informace o autorovi si přečtěte zde

Upozornění: Tato prezentace je určena pouze k informačním účelům. V žádném případě nevyzývá ke koupi, prodeji nebo držení jakéhokoliv finančního instrumentu. Veškeré materiály byly připraveny na základě veřejně přístupných informací a dat zakoupených autorem, o nichž lze předpokládat důvěryhodnost a přesnost. Platnost analýz je omezena do roviny osobního názoru autorů, kteří nepřijímají žádnou zodpovědnost za eventuální ztráty způsobené jejich použitím. Autor a jeho spolupracovníci mohou, ale nemusí držet pozice  analyzovaného finančního instrumentu.  Zároveň upozorňujeme, že jakákoliv investice do cenných papírů je spojena s významnými finančními riziky a výsledky dosažené jednotlivými finančními instrumenty, indikátory a systémy v minulosti nejsou zárukou budoucího vývoje. Rovněž i závěry vztahující se k budoucnosti jsou výsledkem analýz autora a mohou se od situací, které v budoucnu nastanou výrazně lišit.

Autor článku

Erasmo Paolella